Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πότε θα ξεκινήσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό οι Σουηδοί

tags :
Πότε θα ξεκινήσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό οι Σουηδοί
Πριν από το Πάσχα ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Σουηδίας, παρότρυνε τους πολίτες να αποφύγουν τα περιττά ταξίδια και να παραμείνουν στο σπίτι
Στην χώρα τους θα ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι οι Σουηδοί, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στην απογευματινή εφημερίδα AFTONBLADET, ο Αντρες Τεγκνέλ επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας της χώρας.
Όπως εκτιμά θα χρειαστεί περίπου ένας χρόνος για να ομαλοποιηθούν τα πράγματα στον τουρισμό, αν ποτέ ομαλοποιηθούν πλήρως.
“Πιστεύω ότι θα περάσει πολύς καιρός για να επανέλθουν τα πράγματα στην πρότερη συνηθισμένη κατάσταση, εάν ποτέ επανέλθουν”, είπε χαρακτηριστικά ο Αντρες Τεγκνέλ απαντώντας σε ερώτηση πότε οι Σουηδοί θα μπορούν να ξαναρχίσουν ταξίδια και διακοπές στο εξωτερικό.
Πριν από το Πάσχα ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Σουηδίας, παρότρυνε τους πολίτες να αποφύγουν τα περιττά ταξίδια και να παραμείνουν στο σπίτι.
Και οι Σουηδοί υπάκουσαν. Τα ταξίδια στα μεγάλα χιονοδρομικά κέντρα μειώθηκαν κατά περισσότερο από 90% σε σχέση με πέρυσι.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης