ΧΑ: Μεταβλητότητα και αυξημένο τζίρο λόγω του Πάσχα των Καθολικών περιμένουν οι αναλυτές

ΧΑ: Μεταβλητότητα και αυξημένο τζίρο λόγω του Πάσχα των Καθολικών περιμένουν οι αναλυτές
Στο Eurogroup θα είναι στραμμένα τα βλέμματα των επενδυτών, ενώ η αγορά θα λάβει τάση από τις αγορές του εξωτερικού
Στη συνεδρίαση του Eurogroup σήμερα (9/4) το απόγευμα στρέφονται ξανά τα βλέμματα των επενδυτών καθώς θα συνεχιστεί η προσπάθεια να βρεθεί λύση μεταξύ των χωρών του Βορρά και του Νότου.
Μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν μπορεί να βρεθεί λύση για μέτρα ικανά που θα στηρίξουν τις οικονομίες των χωρών και αναλυτές σημειώνουν πως τα κεφάλαια που προτείνονται από τις χώρες του Βορρά δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις χώρες.
Το ΧΑ αναμένεται σύμφωνα με τα σχόλια των αναλυτών να έχει και σήμερα διακυμάνσεις και υψηλό τζίρο με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού οι οποίες εκτιμάται ότι θα ανοίξουν με άνοδο.
Σημειώνεται πως αύριο Παρασκευή 10/4 και τη Δευτέρα 13/4 το ΧΑ θα είναι κλειστό λόγω του Πάσχα των Καθολικών.

Euroxx
Περιμένουμε μεταβλητότητα με υψηλότερους όγκους συναλλαγών ενόψει του Πάσχα των Καθολικών.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι ευρωπαϊκές μετοχές αναμένεται να ανοίξουν σε θετικό έδαφος αλλά περιμένουμε πως η εγχώρια αγορά να έχει διακυμάνσεις ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup σήμερα το απόγευμα.
Σημειώνεται πως το χρηματιστήριο θα είναι κλειστό αύριο (10/4) και τη Δευτέρα 13/4 λόγω του Πάσχα των Καθολικών.

Beta
Η σημερινή συνεδρίαση είναι η τελευταία της εβδομάδας καθώς λόγω του Πάσχα των Καθολικών τα περισσότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη θα παραμείνουν κλειστά.
Το ΧΑ θα είναι κλειστό και την ερχόμενη Δευτέρα.
Οι επενδυτές είναι πιθανό να τηρήσουν στάση αναμονής λόγω των αργιών περιμένοντας νέα από το Eurogroup και πληροφορίες αναφορικά με τη σταδιακή άρση των μέτρων απαγόρευσης λόγω Covid-19.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

BREAKING NEWS