Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Epsilon Net: Συμμετέχει στο Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης για επιστήμονες

tags :
Epsilon Net: Συμμετέχει στο Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης για επιστήμονες
Η Epsilon Net συμμετέχει στο Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης για επιστήμονες
Ο Όμιλος της Epsilon Net, με αίσθημα ευθύνης και σωστό στρατηγικό σχεδιασμό ως Πιστοποιημένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2, ανταποκρίνεται άμεσα στηρίζοντας όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Στο πλαίσιο αυτό η Epsilon Net, συμμετέχει στο Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης με Πιστοποίηση για πληττόμενους από τον Covid-19 επιστήμονες - ελεύθερους επαγγελματίες, που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει των οριζόμενων ΚΑΔ. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν (training voucher) €600 και Πιστοποίηση στις ψηφιακές δεξιότητες.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρακολούθηση ασύγχρονης εκπαίδευσης 100 διδακτικών ωρών και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων από ειδικά διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης. Οι επιστήμονες - δικαιούχοι του προγράμματος θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 10 προσφερόμενα σύγχρονα αντικείμενα κατάρτισης, τα οποία θα βοηθήσουν άμεσα στον εκσυγχρονισμό των δεξιοτήτων και των γνώσεων τους στο συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό περιβάλλον.
Οι επιστήμονες – δικαιούχοι του προγράμματος είναι Οικονομολόγοι /Λογιστές, Δικηγόροι, Ιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού), Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες, Εκπαιδευτικοί και Ερευνητές.

Ειδικότερα τα 10 αντικείμενα κατάρτισης σε θεματικούς τίτλους είναι τα εξής:

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)
2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές, με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία
4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες, σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης έκδοσης
5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή - Ψηφιακά πιστοποιητικά - Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη
6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)
7. Διαχείριση έργων (Financial Spreadsheets/ Xρηματοοικονομική χρήση/ Πρακτικές DEVOPS) & Διαδικτυακή Συνεργασία
8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον
9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας
10. Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing), με σύγχρονα εργαλεία και mobile εφαρμογές

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης