Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Οι Εργατικοί ολοκλήρωσαν το σχηματισμό της σκιώδους κυβέρνησης

tags :
Βρετανία: Οι Εργατικοί ολοκλήρωσαν το σχηματισμό της σκιώδους κυβέρνησης
Ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός της σκιώδους κυβέρνησης των Εργατικών στη Βρετανία
Ολοκληρώθηκε σήμερα 6 Απριλίου, η ανακοίνωση του σκιώδους υπουργικού συμβουλίου του Εργατικού Κόμματος, με τις τοποθετήσεις και των υπολοίπων μελών του, σύμφωνα με τις επιλογές της νέας ηγεσίας του κόμματος.
Επιπλέον των χθεσινών ανακοινώσεων, στο σκιώδες υπουργικό συμβούλιο θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο πρώην επικεφαλής του κόμματος, Ed Miliband, ο οποίος τοποθετείται ως υπεύθυνος σε θέματα Ενέργειας, ο βουλευτής David Lamie που ορίστηκε υπεύθυνος του τομέα Δικαιοσύνης, ενώ σκιώδης γενικός εισαγγελέας είναι πλέον ο δικηγόρος και λόρδος Charlie Falconer, πρώην συνεργάτης της κυβέρνησης του Tony Blair.
Ρόλο στο σκιώδες υπουργικό συμβούλιο θα έχει και η αντίπαλος του Keir Starmer στις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος (που ήρθε δεύτερη σε ψήφους) και υποστηρίκτρια της πτέρυγας των Κορμπινιστών, Rebecca Long Bailey, ως υπεύθυνη του τομέα Παιδείας.
Η πρώην σκιώδης υπουργός Εξωτερικών (στην κυβέρνηση Corbyn) Emily Thornberry, ορίστηκε υπεύθυνη διεθνούς εμπορίου, ενώ υπεύθυνος για θέματα άμυνας ο John Healy.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης