Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ακρίτας: Σε προσωρινή αναστολή οι συμβάσεις εργασίας της πλειονότητας του προσωπικού

tags :
Ακρίτας: Σε προσωρινή αναστολή οι συμβάσεις εργασίας της πλειονότητας του προσωπικού
H εταιρία έχει εκπονήσει σχέδιο απρόσκοπτης λειτουργίας των εμπορικών δραστηριοτήτων της με προσωπικό ασφαλείας προκειμένου να είναι δίπλα στους πελάτες της και στις ανάγκες αυτών
Η βιομηχανία AKRITAS ανακοίνωσε την απόφασή της να θέσει σε προσωρινή αναστολή τις συμβάσεις εργασίας της πλειονότητας του προσωπικού της μέχρι μέσα Μαΐου. Στην συγκεκριμένη απόφαση προέβη η εταιρεία, στο πλαίσιο διαχείρισης των κινδύνων για τους εργαζομένους της εξαιτίας της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης λόγω COVID-19, αλλά και της εξαιρετικής δυσκολίας συνέχισης της πλήρους παραγωγικής της δραστηριότητας λόγω δραστικού περιορισμού των παραγγελιών της.
Σημειώνεται ότι η εταιρία έχει εκπονήσει σχέδιο απρόσκοπτης λειτουργίας των εμπορικών δραστηριοτήτων της με προσωπικό ασφαλείας προκειμένου να είναι δίπλα στους πελάτες της και στις ανάγκες αυτών.
Στη λήψη ανάλογων μέτρων, σύμφωνα με την εταιρεία, έχει ήδη προβεί το σύνολο σχεδόν του κλάδου στην Ευρώπη, αλλά και διεθνώς. Επί του παρόντος, η AKRITAS δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει τις οικονομικές επιπτώσεις της παρούσας κατάστασης, αλλά θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, μόλις αυτές καταστούν δυνατό να ποσοτικοποιηθούν, κάτι που εξαρτάται από την εξέλιξη της πανδημίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης