Σακελλαροπούλου: Συγκίνηση για τα γράμματα από μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης

Σακελλαροπούλου: Συγκίνηση για τα γράμματα από μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης
Η ανάρτηση της Κ. Σακελλαροπούλου
Την συγκίνησή της για τα ιδιαίτερα γράμματα που έλαβε από μαθητές και μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης, εκφράζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  Κ. Σακελλαροπούλου.
Η κ. Σακελλαροπούλου σε ανάρτησή της στο Facebook, υπογραμμίζει ότι τα κορίτσια ιδίως εκδήλωσαν τη χαρά τους για την εκλογή γυναίκας στην Προεδρία της Δημοκρατίας και στην απάντησή της σημειώνει ότι υπογράμμισε πως «και οι γυναίκες μπορούν να φθάσουν όπου ονειρεύονται, χωρίς εμπόδια λόγω του φύλου τους, μόνο με την αξία τους».
Η ανάρτηση  της Κατερίνας Σακελλαροπούλου έχει ως εξής:
«Με συγκίνησαν ιδιαίτερα τα γράμματα που πήρα από μαθητές και μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα κορίτσια ιδίως εκδήλωσαν τη χαρά τους για την εκλογή γυναίκας στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Χαρακτηριστικά μου γράφουν:
-"Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά θα έχουμε στην Ελλάδα γυναίκα πρόεδρο".
-"Η επιλογή μιας γυναίκας στη θέση αυτή με γεμίζει χαρά και πιστεύω πως το έργο σας θα είναι γεμάτο δημιουργία και ευρηματικότητα".
-"Δίνετε ένα παράδειγμα σε εμάς τα κορίτσια να βάζουμε υψηλούς στόχους και να κυνηγάμε τα όνειρα μας".
Χαίρομαι, τους απάντησα, αν η εκλογή μου δίνει το μήνυμα σε όλα τα κορίτσια ότι και οι γυναίκες μπορούν να φθάσουν όπου ονειρεύονται, χωρίς εμπόδια λόγω του φύλου τους, μόνο με την αξία τους».
Image
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS