Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλακιωτάκης: Πιθανή η καθολική απαγόρευση μετακίνησης από νησί σε νησί

Πλακιωτάκης: Πιθανή η καθολική απαγόρευση μετακίνησης από νησί σε νησί
Τα περιοριστικά μέτρα είναι για συγκεκριμένο χρόνο
Νέα σκληρότερα μέτρα απαγόρευσης ενόψει του Πάσχα εξετάζει η κυβέρνηση με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη να υποστηρίζει ότι βρίσκεται ένα βήμα από την απαγόρευση μετακίνησης των κατοίκων των νησιών από το ένα νησί στο άλλο.
Όπως τόνισε ο υπουργός στον ΑΝΤ1 "στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τους κατοίκους κυρίως των μικρών νησιών, η ανησυχία των οποίων είναι απολύτως κατανοητή, δεδομένου ότι και οι ροές είναι σχεδόν μηδενικές".
Ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε την εκτίμηση ότι "τα έχουμε πάει καλά. Η πλειοψηφία των πολιτών έχει τηρήσει τα μέτρα και δεν πρέπει αυτό να το χαλάσουμε. Η εικόνα στην γειτονιά μας δεν είναι καθόλου καλή".
"Παίρνουμε περιοριστικά μέτρα για να μείνουμε κοντά στους αγαπημένους μας κα τις οικογένειες μας. Τα περιοριστικά μέτρα είναι για συγκεκριμένο χρόνο", σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης.
Όπως είπε, σχολιάζοντας δηκτικά, "Πολλοί κάνουν παράπονα επειδή δεν μπορούν να ψαρέψουν ή να κολυμπήσουν. Τα μέτρα δεν είναι ευχάριστα, αλλά μπάνια μπορούμε να κάνουμε και τον Μάιο και τον Ιούνιο".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης