Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συνεχίζεται η συνεισφορά του Ομίλου Σαράντη με συνολικές δωρεές ύψους 320.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID 19

tags :
Συνεχίζεται η συνεισφορά του Ομίλου Σαράντη με συνολικές δωρεές ύψους 320.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID 19
Σαράντη: Δωρεές ύψους 320.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Την έμπρακτη υποστήριξή του προς την κοινωνία εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 συνεχίζει να εκφράζει ο Όμιλος Σαράντη μέσω ενός πολυδιάστατου σχεδίου δράσης που περιλαμβάνει χρηματική και προϊοντική συνεισφορά ύψους 320.000 ευρώ συνολικά.
Κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς περιόδου που πλήττεται ο τομέας της υγείας και της οικονομίας της χώρας μας, ο Όμιλος Σαράντη στηρίζει τις τεράστιες εθνικές προσπάθειες που καταβάλλονται για την επιβράδυνση της εξάπλωσης, διαθέτοντας χρηματική δωρεά ύψους 70.000 ευρώ προς το Υπουργείο Υγείας με στόχο την παροχή υγειονομικού υλικού και μέσων για τις ανάγκες του Ελληνικού Σύστηματος Υγείας.
Επιπρόσθετα, προϊόντα προσωπικής υγιεινής Noxzema δόθηκαν στους Γιατρούς του Κόσμου και στην Κιβωτό του Κόσμου για τις ετήσιες ανάγκες του έργου τους. Παράλληλα, διατίθεται δωρεά προϊόντων Lanes του Ομίλου αξίας 250.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος έχει προβεί στην υλοποίηση διανομής προϊόντων Lanes ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω ΕΟΦ και Υπουργείου Υγείας σε εγχώρια νοσοκομεία αλλά και σε διάφορους φορείς σε όλη την Ελλάδα μέσω συνεργασίας με τη ΜΚΟ GIVMED.
Δέσμευση του Ομίλου Σαράντη αποτελεί η πολύπλευρη συμβολή του σε αυτή την αβέβαιη περίοδο και η θετική του ανταπόκριση στο συλλογικό κάλεσμα για την αντιμετώπιση αυτής της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης