Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρδαλιάς (Υφυπ. Προστασίας): Στο επιβατηγό «Βενιζέλος» 121 κρούσματα - Περιορισμοί της κίνησης στην παραλιακή Πάτρας και Βόλου

Χαρδαλιάς (Υφυπ. Προστασίας): Στο επιβατηγό «Βενιζέλος» 121 κρούσματα - Περιορισμοί της κίνησης στην παραλιακή Πάτρας και Βόλου
Χαρδαλιάς (Υφυπ. Προστασίας): Συνεχίζονται οι ιχνηλατήσεις στη Ριτσώνα - Στο επιβατηγό «Βενιζέλος» 121 επιβεβαιωμένα κρούσματα
Η αντιμετώπιση της πανδημίας αποτελεί κοινό στοίχημα για τον κρατικό μηχανισμό, για τον κάθε πολίτη, τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Ενημέρωσε ότι στη δομή μεταναστών στη Ριτσώνα έγιναν ιχνηλατήσεις και κάποια τεστ σε επαφές της νοσούντος αναφέροντας ότι «έχουμε ολοκληρώσει περίπου σε 90 δείγματα».
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί στην Ε12 προβλήτα στον Πειραιά όπου έδεσε το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Από τους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι 121 είναι θετικοί στον ιό ( δύο έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο) και 261 είναι αρνητικοί.
Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι η υγεία όλων όσων βρίσκονται στο πλοίο είναι εξαιρετική και ότι στις 7.00 το απόγευμα θα ξεκινήσει η διαδικασία για την απομάκρυνση όσων βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.
Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς θα μεταφερθούν μέχρι το βράδυ σε τρία ξενοδοχεία και οι υπόλοιποι που βρέθηκαν θετικοί θα παραμείνουν σε καραντίνα μέσα στο πλοίο και θα παρακολουθούνται από ιατρικό προσωπικό του ΕΟΔΥ.
Ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε ο περιορισμός κίνησης πολιτών από το Σάββατο και για 14 ημέρες στη παραλιακή ζώνη της Πάτρας, και συγκεκριμένα στην περιοχή Νότιο Πάρκο και στην περιοχή Πλαζ Αγιάς.
Επίσης, αποφασίστηκε ο περιορισμός κίνησης πολιτών στην παραλία του Βόλου από τη Δευτέρα και για 14 ημέρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης