Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο κορωνοϊός COVID-19 έγινε η τρίτη κύρια αιτία θανάτου - Θλιβερή η πρόγνωση

tags :
ΗΠΑ: Ο κορωνοϊός COVID-19 έγινε η τρίτη κύρια αιτία θανάτου - Θλιβερή η πρόγνωση
Περισσότεροι από 1.000 Αμερικανοί πέθαναν από τον κορωνοϊό χθες 1/4 και ο αριθμός αναμένεται δυστυχώς να επιδεινωθεί τις επόμενες 2 εβδομάδες
Με τα κρούσματα του κορωνοϊού να ανέρχονται εκθετικά σχεδόν, 216,768 ως το πρωί της 2ας Απριλίου, και τους θανάτους να ακολουθούν με ανάλογη ταχύτητα, 5.151, ο νέος κορωνοϊός COVID-19 καθίσταται πλέον ως η τρίτη αιτία θανάτων σε καθημερινή βάση στις ΗΠΑ, που βρίσκονται στο επίκεντρο της επιδημίας.
Περισσότεροι από 1.000 Αμερικανοί πέθαναν από τον κορωνοϊό χθες Τετάρτη 1/4 και δυστυχώς ο αριθμός των Αμερικανών που θα υποκύψουν στον θανατηφόρο ιό αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.
Image
Με τον μέσο όρο των θανάτων από τον κορωνοϊό να έχει ανέλθει τους 748, σύμφωαν με τα στοιχεία των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), έρχεται στην τρίτη μετά τους θανάτους από καρδιακές παθήσεις (1.774 την ημέρα) και τον καρκίνο (1.641 την ημέρα).
Κάποιοι ερευνητές αναφέρουν ότι ο ημερήσιος αριθμός θανάτων θα μπορούσε να διπλασιαστεί - σε 2.200 ή και περισσότερο - μέχρι τα μέσα Απριλίου, γεγονός που θα καταστήσει τον κορωνοϊό την κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης