Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump (πρόεδρος ΗΠΑ): Το Ιράν σχεδιάζει ύπουλη επίθεση, η Τεχεράνη θα πληρώσει βαρύ τίμημα

Trump (πρόεδρος ΗΠΑ): Το Ιράν σχεδιάζει ύπουλη επίθεση, η Τεχεράνη θα πληρώσει βαρύ τίμημα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, προειδοποίησε πως το Ιράν ετοιμάζει χτύπημα κατά των Αμερικανών
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, με ανάρτησή του στο Twitter, προειδοποίησε το Ιράν να μην επιχειρήσει να επιτεθεί σε αμερικανικά στρατεύματα ή περιουσιακά στοιχεία στο Ιράκ.
«Έχοντας πληροφορίες και σύμφωνα με την προσωπική που πεποίθηση, το Ιράν ή οι πληρεξούσιοί του σχεδιάζουν μια επίθεση κατά των αμερικανικών στρατευμάτων και / ή περιουσιακών στοιχείων στο Ιράκ. Εάν συμβεί αυτό, το Ιράν θα πληρώσει ένα πολύ μεγάλο τίμημα, πράγματι!» ανέφερε.
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει περάσει μακρύ χρονικό διάστημα από τότε που η Τεχεράνη συγκρούστηκε ανοιχτά με την Ουάσιγκτον για τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού των Φρουρών της Επανάστασης, Qassim Soleimani.
Παράλληλα, το υπουργείο Εξωτερικών και Οικονομικών των ΗΠΑ έχουν επιβάλει βαριές κυρώσεις στην Ισλαμική Δημοκρατία για την πολιτική που ακολουθεί στη Μέση Ανατολή.
Image

Το Ιράν πλήττεται σφοδρά από τον κορωνοϊό

Ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στο Ιράν ξεπέρασε τις 3.000, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.
Συνολικά στη χώρα καταγράφηκαν 47.593 κρούσματα, αυξημένα κατά 2.987 το τελευταίο 24ωρο, ενώ οι νέοι θάνατοι σε μία ημέρα ήταν 138 αυξάνοντας τον αριθμό των συνολικών θανάτων σε 3.036.
Επίσης, έχουν αναρρώσει 15.473 άνθρωποι.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης