Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Airbus σταματά την πλειονότητα των δραστηριοτήτων της στην Ισπανία

tags :
Η Airbus σταματά την πλειονότητα των δραστηριοτήτων της στην Ισπανία
Η Airbus θα συνεργαστεί στενά με τους κοινωνικούς της εταίρους για την εφαρμογή των κοινωνικών μέτρων που ισχύουν βάσει των πλέον πρόσφατων περιορισμών
Με στόχο την καταπολέμηση του COVID-19, η ισπανική κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα, τα οποία τίθενται σε ισχύ από σήμερα μέχρι την Πέμπτη 9 Απριλίου, περιορίζοντας όλες τις μη βασικές δραστηριότητες σε ολόκληρη τη χώρα.
Στο πλαίσιο αυτό, οι εργαζόμενοι της Airbus σε απαραίτητες λειτουργίες υποστήριξης όπως η ασφάλεια, η πληροφορική και η μηχανική, θα παραμείνουν υπό τα αυστηρά μέτρα ασφάλειας που εφαρμόζει η εταιρεία για την προστασία των υπαλλήλων της από την πανδημία COVID-19.
Όλες οι άλλες δραστηριότητες της εταιρείας στην Ισπανία θα διακοπούν μέχρι τις 9 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία προβλέπεται ότι θα αρθούν οι περιορισμοί.
Η Airbus θα συνεργαστεί στενά με τους κοινωνικούς της εταίρους για την εφαρμογή των κοινωνικών μέτρων που ισχύουν βάσει των πλέον πρόσφατων περιορισμών. Οι υπάλληλοι της εταιρείας στην Ισπανία, οι θέσεις εργασίας των οποίων δεν συνδέονται με δραστηριότητες παραγωγής και συναρμολόγησης και μπορούν να εργαστούν από το σπίτι, θα συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά, υποστηρίζοντας την Airbus σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης