Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πάνω από 320 super markets πουλούν εφημερίδες - Στόχος του Άργους να υπερβούν τα 500

tags :
Πάνω από 320 super markets πουλούν εφημερίδες - Στόχος του Άργους να υπερβούν τα 500
Υπερκαλύπτονται οι απώλειες από το κλείσιμο καταστημάτων λόγω κορωνοϊού- Οι προσδοκίες για ενίσχυση της κυκλοφορίας και η θετική ανταπόκριση από τα πολυκαταστήματα τροφίμων
Προσδοκίες για την διεύρυνση της κυκλοφορίας των εφημερίδων αλλά και των περιοδικών γεννά η εγκατάσταση του δικτύου πωλήσεων στα super markets από το Πρακτορείο Άργος όπου πλέον τα σημεία πώλησης υπερβαίνουν τα 320 με στόχο να ξεπεράσουν τα 500 υπερκαλύπτοντας σε επίπεδο δικτύου (αριθμητικό) τις απώλειες από τα σημεία που έχουν κλείσει λόγω της λαίλαπας του κορωνοϊού.
Η αποδοχή των αλυσίδων super markets εμφανίζεται θετική και αυτό είναι εμφανές από τα σημεία πώλησης που τοποθετούν τις εφημερίδες ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φανεί και η ανταπόκριση του αναγνωστικού κοινού καθώς η διαδικασία εκκαθάρισης των πωλήσεων είναι διαφορετική.
Οι πωλήσεις όμως μέσω των super markets δίνουν την ευκαιρία ώστε να τεσταριστεί και η διαδικασία των πωλήσεων με barcodes δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα καταστήματα δουλεύουν αποκλειστικά με barcodes.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στελέχη της αγοράς super market θεωρούν ότι παρά την επιφυλακτικότητα που υπήρχε στο παρελθόν, η είσοδος του έντυπου τύπου δείχνει να αποτελεί μια θετική εξέλιξη και ότι τελικά θα καθιερωθεί με όφελος και για τα πολυκαταστήματα τροφίμων αλλά και για τις κυκλοφοριακές επιδόσεις του έντυπου τύπου.
Επισημαίνεται ότι το Πρακτορείο Άργος έχει αναρτήσει όλα τα super markets που διαθέτουν εφημερίδες στην ιστοσελίδα της (ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.argoscom.gr/index.php?page=13&area=5   ) και η ιστοσελίδα εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα σημεία πώλησης.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης