Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Ο Cuomo θα ήταν καλύτερος υποψήφιος πρόεδρος για τους Δημοκρατικούς από τον... υπναλέο Biden

tags :
Trump: Ο Cuomo θα ήταν καλύτερος υποψήφιος πρόεδρος για τους Δημοκρατικούς από τον... υπναλέο Biden
Αν ήθελε να είναι υποψήφιος, θα ήταν καλό - Ξέρω τον Andrew εδώ και πολλά χρόνια και, για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερος υποψήφιος από τον υπναλέο Joe (Biden), είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump εκτίμησε σήμερα 30 Μαρτίου, ότι ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo θα ήταν καλύτερος υποψήφιος για το Δημοκρατικό Κόμμα στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου σε σύγκριση με το σημερινό φαβορί, τον πρώην αντιπρόεδρο Joe Biden, όπως έγραψε το Bloomberg.
Ο 62χρονος Cuomo, που έχει βρεθεί στη πρώτη γραμμή της μάχης κατά του νέου κορονοϊού, δεν είναι υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος.
στόσο, η δημοτικότητά του έχει εκτοξευθεί στα ύψη, χάρη στην ψύχραιμη και αποφασιστική στάση του στην κρίση αυτή.
Με βάση μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου ερευνών Siena College που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, το 71% των Αμερικανών έχουν θετική άποψη για τον κυβερνήτη.
Τον Φεβρουάριο, το ποσοστό αυτό ήταν μόνο 44%.
«Τον βοηθήσαμε να επιτύχει» είπε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Fox, αναφερόμενος στην ομοσπονδιακή βοήθεια που δόθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου 60.000 άνθρωποι προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 και περίπου 1.000 έχουν πεθάνει.
«Αν ήθελε να είναι υποψήφιος, θα ήταν καλό.
Ξέρω τον Andrew εδώ και πολλά χρόνια και, για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερος υποψήφιος από τον υπναλέο Joe (Biden)», συνέχισε.
Ο Trump αμφισβητεί συχνά τη σωματική και διανοητική κατάσταση του πρώην αντιπροέδρου, τον οποίο αποκαλεί «κοιμισμένο».
«Δεν νομίζω ότι ο Joe Biden θα ήταν ικανός», επανέλαβε σήμερα στη συνέντευξή του στο Fox.
Χάρη στις νίκες του στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών, ο μετριοπαθής Joe Biden προηγείται του αντιπάλου του, το Bernie Sanders και θεωρείται φαβορί για το χρίσμα.
Όμως λόγω της επιδημίας διέκοψε την προεκλογική εκστρατεία του και δυσκολεύεται να κρατηθεί στην επικαιρότητα, παρ’ ότι έχει εγκαταστήσει και ένα τηλεοπτικό στούντιο στο υπόγειο του σπιτιού του.
Αντιθέτως, ο Andrew Cuomo δίνει καθημερινά συνεντεύξεις Τύπου και μιλάει σε τηλεοπτικά κανάλια, αποφεύγοντας να συγκρουστεί ευθέως με τον Trump.
Νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στο MSNBC, είπε ότι είναι πάρα πολύ απασχολημένος, προετοιμάζοντας την Πολιτεία για την άφιξη του «τσουνάμι» των ασθενών, για να προσπαθεί «να αποκωδικοποιήσει τα καθημερινά ψελλίσματα του προέδρου» Trump.
 
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης