Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ενισχύει το Νοσοκομείο Σερρών η Κρι Κρι - Xορήγηση bonus στο προσωπικό ύψους 400.000 ευρώ

tags :
Ενισχύει το Νοσοκομείο Σερρών η Κρι Κρι - Xορήγηση bonus στο προσωπικό ύψους 400.000 ευρώ
Κρι Κρι: Προσφορά στην κοινωνία και τους εργαζόμενους
Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, ανταποκρινόμενη στις κοινωνικές ανάγκες που δημιουργούνται στη δύσκολη αυτή συγκυρία, προχωρά σε πρωτοβουλίες τόσο για τη στήριξη φορέων της Δημόσιας Υγείας όσο και για την έμπρακτη ανταμοιβή των εργαζομένων της.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ενισχύει τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με την παροχή αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού που θα συμβάλει στο δύσκολο έργο του προσωπικού. Ακόμη, η Κρι ΚριΚΡΙ +2,33%, θα προσφέρει καθημερινώς γιαούρτια για όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. Η εταιρεία θα αποτελέσει αρωγό του Νοσοκομείου και θα συνεχίσει να συνδράμει σε νέες ανάγκες που πιθανών να προκύψουν, για όσο διάστημα χρειαστεί.
Παράλληλα, η Διοίκηση της εταιρείας έχει προχωρήσει στη χορήγηση bonus στο προσωπικό συνολικού ύψους 400.000 ευρώ. Τούτο αποτελεί και μια έμπρακτη αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας των όλων των εργαζομένων- είτε όσων εργάζονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, είτε από το σπίτι τους- που εν μέσω δύσκολων καιρών διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης- ώστε όλοι οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι καταναλωτές να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε σχετικά: «Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε, οφείλουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της κοινωνίας και να παρέχουμε βοήθεια σε αυτήν.
Επειδή όμως χωρίς τους εργαζόμενους μας δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στην κοινωνία, οφείλουμε να δείξουμε και σε αυτούς έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας.
Για τον λόγο αυτό προχωράμε στις δύο αυτές σημαντικές πρωτοβουλίες.
Προσφέρουμε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, με την ευχή να συνεισφέρουμε στη σπουδαία μάχη που δίνει καθημερινά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Παράλληλα νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και να επιβραβεύσουμε τους εργαζόμενους της εταιρείας για την αφοσίωσή τους. Εν μέσω δύσκολων καιρών, καταβάλλουν καθημερινά σπουδαία προσπάθεια για την απρόσκοπτη διατήρηση στην αλυσίδα τροφοδοσίας, πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας του εργοστασίου μας στις Σέρρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης