Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μυτιληναίος: Εξασφαλισμένη η απαρτία για το θέμα της Γενικής Συνέλευσης στις 27/3

tags :
Μυτιληναίος: Εξασφαλισμένη η απαρτία για το θέμα της Γενικής Συνέλευσης στις 27/3
Μυτιληναίος: Εξασφαλισμένη ήδη η απαρτία για το θέμα της ΓΣ της 27/3
Σε συνέχεια της από 18.03.2020 ανακοίνωσης για το θέμα της επικείμενης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 27.03.2020 με μοναδικό θέμα την έγκριση προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών και λαμβάνοντας υπόψη α) την πρόσφατη επιβολή μέτρων προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του COVID-19 (ΦΕΚ Β 986/22.3.2020), και β) ότι εξαιρέσεις μετακίνησης παρέχονται εφόσον η συγκεκριμένη ανάγκη δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο, η MYTILINEOS ενημερώνει τους μετόχους της για τα παρακάτω:
(α) Επισημαίνει ότι από τις εξουσιοδοτήσεις που έχει ήδη λάβει, διαπιστώνεται ότι υπάρχει η αναγκαία απαρτία για τη λήψη απόφασης επί του θέματος, που αποτελεί το αντικείμενο της συνέλευσης.
(β) Υπενθυμίζει τη δυνατότητα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μέσω αντιπροσώπου και παροτρύνει τους μετόχους να κάνουν χρήση της δυνατότητας να εξουσιοδοτήσουν εργαζομένους της να ψηφίσουν για αυτούς στη συνέλευση βάσει εγγράφων οδηγιών ψήφου.
(γ) Υπενθυμίζεται επίσης ότι όσοι εκ των μετόχων επιθυμούν να κάνουν χρήση της ανωτέρω δυνατότητας, μπορούν να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Μετόχων στο 210-6877436 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο IR@mytilineos.gr.
Η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολύνει και να υποστηρίξει τους μετόχους για την παραλαβή της εξουσιοδότησης και των οδηγιών ψήφου και την με τον τρόπο αυτό άσκηση του δικαιώματος.
Η MYTILINEOS συνεχίζει τη λειτουργία της με αίσθημα ευθύνης. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις οδηγίες των αρχών και προτρέπει τους μετόχους να παρακολουθούν την ιστοσελίδα της για τυχόν μεταγενέστερες ανακοινώσεις αναφορικά με την επικείμενη Γενική Συνέλευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης