Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δραγασάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Πιο τολμηρά μέτρα στήριξης εργαζόμενων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων

tags :
Δραγασάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Πιο τολμηρά μέτρα στήριξης εργαζόμενων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων
Για να μην είναι αύριο πολύ πιο δύσκολη η ανάκαμψη και η επανεκκίνηση τόνισε ο κ.Δραγασάκης
Να προχωρήσει σε πιο τολμηρά μέτρα στήριξης εργαζομένων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων για να μην είναι αύριο πολύ πιο δύσκολη η ανάκαμψη και η επανεκκίνηση καλεί την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης με αφορμή και τη χθεσινή απόφαση του Ecofin.
«Ο κίνδυνος για μια ανεξέλεγκτη ύφεση είναι πλέον ορατός» επισημαίνει ο κ.Δραγασάκης, τονίζοντας ότι τώρα που και επίσημα το Σύμφωνο Σταθερότητας έχει παγώσει, «η κυβέρνηση πρέπει: α) να προχωρήσει σε πιο τολμηρά μέτρα στήριξης εργαζόμενων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων β) να αντιμετωπίσει τη λειτουργική παράλυση του κράτους και των τραπεζών ώστε τα μέτρα που εξαγγέλλονται να μην μένουν στα χαρτιά».
«Όπως η κυβέρνηση ζητεί από τους πολίτες να αποδεχθούν πρωτόγνωρους περιορισμούς για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, έτσι και η ίδια έχει την υποχρέωση να στηρίξει έμπρακτα το δημόσιο σύστημα υγείας και να δημιουργήσει επαρκή αναχώματα στην εξάπλωση της ύφεσης.
Αυτό θα κρίνει και την επόμενη μέρα για τη χώρα.
Αν δεν υπάρξει τώρα επαρκές ανάχωμα στο κλείσιμο επιχειρήσεων, την ανεργία και την απώλεια εισοδήματος, αύριο θα είναι πολύ πιο δύσκολη η ανάκαμψη και η επανεκκίνηση» αναφέρει ο κ.Δραγασάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης