Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συνεργασία-έκπληξη: Παραγγελίες μέσω efood θα κάνουν οι πελάτες της Σκλαβενίτης

Συνεργασία-έκπληξη: Παραγγελίες μέσω efood θα κάνουν οι πελάτες της Σκλαβενίτης
Περίπου 2.500 κωδικοί προϊόντων θα φτάνουν στους πελάτες της Σκλαβενίτης μέσω της efood
Την έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν σήμερα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και η ηλεκτρονική πλατφόρμα efood.
Βάσει όσων ανακοινώθηκαν, περίπου 2.500 κωδικοί προϊόντων αναμένεται να φτάνουν στους πελάτες της Σκλαβενίτης μέσω της efood.
Η αρχή θα γίνει από την περιοχή του Περιστερίου.
«Η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή διερεύνηση εναλλακτικών, καινοτόμων προσεγγίσεων που διευκολύνουν τους Έλληνες καταναλωτές.
Στο πλαίσιο της δύσκολης συγκυρίας που επηρεάζει την ελληνική κοινωνία και με στόχο την ασφαλέστερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, σήμερα τέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή η πώληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων (είδη πρώτης ανάγκης) μέσω της πλατφόρμας e-food, στην περιοχή του Περιστερίου.
Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε ότι θα μπορούμε να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τον σχεδιασμό μας. Στόχος της εταιρείας είναι να δράσει ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Το συγκεκριμένο project τελούσε υπό εκκόλαψη εδώ και κάποιο καιρό, με τους διοικούντες να επισπεύδουν την υλοποίησή του λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.
Eν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως η Σκλαβενίτης έχει προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της και το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου caremarket.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης