Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαηλίδου: Προσελήφθησαν εκτάκτως 500 υπάλληλοι στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας για τη θωράκιση των φορέων

Μιχαηλίδου: Προσελήφθησαν εκτάκτως 500 υπάλληλοι στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας για τη θωράκιση των φορέων
Λάβαμε μια σειρά μέτρων για τη θωράκιση των φορέων πρόνοιας και την προφύλαξη ευπαθών ομάδων και εργαζομένων απέναντι στον κορωνοϊό
Μία σειρά μέτρων για τη θωράκιση των φορέων πρόνοιας και την προφύλαξη ευπαθών ομάδων και εργαζομένων απέναντι στον κορωνοϊό, αλλά και τη διευκόλυνση των πολιτών στη χώρα μας, έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, εν μέσω της υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η υφυπουργός αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας προχώρησαν στη λήψη αυτών των μέτρων όπως οι διαδικασίες για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ολοκληρώθηκαν μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής.
Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε ότι "στόχος μας είναι να δράσουμε προληπτικά, γρήγορα και έγκαιρα.
Ως προς την αναστολή λειτουργίας προνοιακών δομών και υπηρεσιών, ζητήσαμε τις κατευθύνσεις του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ για την αποφυγή της διασποράς του ιού, ως οφείλαμε.
Ως προς τις δημόσιες προνοιακές δομές, από τις οποίες εξαρτώνται χιλιάδες συμπολίτες μας, η κινητοποίησή μας ήταν άμεση: προχωρήσαμε ήδη στην πρόσληψη 500 επιπλέον υπαλλήλων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δεν θα διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία τους.
Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, βρισκόμαστε σε επιφυλακή για την προσαρμογή των μέτρων, που έχουν ληφθεί ή και τη λήψη επιπλέον, εφόσον κριθούν απαραίτητα".  
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης