Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Σελίδα στο Facebook για την πληροφόρηση των αιτούντων άσυλο

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Σελίδα στο Facebook για την πληροφόρηση των αιτούντων άσυλο
Η Σελίδα περιέχει πληροφορίες, σε γλώσσες που κατανοούν οι αιτούντες άσυλο, για την πρόληψη του κορωνοϊού και τα πρόσφατα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας
Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου λειτουργεί από σήμερα, Σάββατο 21/3,  ειδική σελίδα στο Facebook @migrationinfogr με στόχο την πληροφόρηση αιτούντων άσυλο που διαμένουν στην Ελλάδα.
Η σελίδα αποτελεί αναβάθμιση προ υπάρχουσας που διαχειριζόταν η Υπηρεσία Ασύλου.
Η Σελίδα περιέχει πληροφορίες, σε γλώσσες που κατανοούν οι αιτούντες άσυλο, για την πρόληψη του κορωνοϊού και τα πρόσφατα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα, οι ίδιες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.migration.gov.gr καθώς και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Επίσης σχεδιάζεται αναβάθμιση του ΑΡΡ, ώστε να μπορεί να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία με χρήση ατομικών λογαριασμών με τους αιτούντες άσυλο
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα στην σελίδα (video): «Σας καλωσορίζω την επίσημη ενημερωτική σελίδα του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου.
Μέσω της σελίδας αυτής και μέσω μιας εφαρμογής που σύντομα θα λειτουργήσει στοχεύουμε να σας μεταφέρουμε σημαντικές πληροφορίες που σας αφορούν ως αιτούντες άσυλο στη χώρα μας. Τονίζω ότι πρώτη προτεραιότητα αυτή την εποχή είναι η αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Για την προστασία όλων μας έχουμε διακόψει την λειτουργία των υπηρεσιών, έχουμε περιορίσει την κυκλοφορία προς και από τα κέντρα φιλοξενίας και εφαρμόζουμε αυξημένες προβλέψεις υγιεινής. Σας παρακαλώ να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες και να τις εφαρμόσετε πιστά.
Για την ασφάλεια την δικής σας, της οικογένειας σας και όλων γύρω σας.
Σας ευχαριστώ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης