Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιράν: Εν μέσω έξαρσης θανάτων και κρουσμάτων του κορωνοιού ο Rouhani σταματά τα μέτρα σε 3 εβδομάδες

Ιράν: Εν μέσω έξαρσης θανάτων και κρουσμάτων του κορωνοιού ο Rouhani σταματά τα μέτρα σε 3 εβδομάδες
Το τελευταίο 24ωρο πέθαναν περισσότεροι από 100 άνθρωποι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων σε 1,556 και των κρουσμάτων σε 20.000
Κι ενώ το Ιράν αποτελεί την Τρίτη χώρα παγκοσμίως με κρούσματα και θανάτους από τον κορωνοιό ο πρόεδρος της χώρας Rouhani ανακοίνωσε σήμερα (21/3) ότι τα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης θα σταματήσουν στις επόμενε δύο εβδομάδες.
Κι αυτό την ώρα που το τελευταίο 24ωρο πέθαναν περισσότεροι από 100 άνθρωποι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων σε 1,556 και των κρουσμάτων σε 20.000.
Έτσι, με απόφαση Rouhani οι κανόνες που τέθηκαν σε εφαρμογή για την καταπολέμηση του ξεσπάσματος του νέου κορωνοϊού στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιωτικών περιορισμών, θα εφαρμοστούν μόνον για δύο με τρεις εβδομάδες, καθώς αναμένει μια άμβλυνση της κρίσης ως τότε.
Το Ιράν "οφείλει να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να επανέλθει η οικονομική παραγωγή στα φυσιολογικά επίπεδα", δήλωσε σε σχόλια που έκανε, τα οποία μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση. Ο ίδιος κατηγόρησε επίσης "αντεπαναστάτες" για συνωμοσία με στόχο να σταματήσει η οικονομική παραγωγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης