Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

BriQ: Διευκρινίσεις για τη Γενική Συνέλευση της 30ης Μαρτίου

tags :
BriQ: Διευκρινίσεις για τη Γενική Συνέλευση της 30ης Μαρτίου
BriQ: Διευκρινίσεις για τη ΓΣ στις 30/3
Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π., λειτουργώντας με υπευθυνότητα και ευθύνη, αφενός ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτείας αναφορικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού COVID-19 και αφετέρου στοχεύοντας στη διασφάλιση της συνέχειας των επιχειρησιακών λειτουργιών της, ανακοινώνει ότι η σύγκλιση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 30.03.2020 θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί και σύμφωνα με την από 09.03.2020 πρόσκληση, με την επιφύλαξη τυχόν ανακοίνωσης μέτρων γενικότερου χαρακτήρα από την Πολιτεία.
Ωστόσο, τηρώντας πιστά και με συνέπεια τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, με στόχο την προστασία των μετόχων, των εργαζομένων, του Διοικητικού Συμβουλίου και του κοινού, η Εταιρεία ανακοινώνει τα ακόλουθα έκτακτα μέτρα σε σχέση με την επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση:
1. Με σκοπό τον περιορισμό των ατόμων που θα παρίστανται, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε τρίτα πρόσωπα, πλην των μετόχων και των αντιπροσώπων αυτών.
2. Στα πλαίσια του περιορισμού του χρόνου παραμονής των συμμετεχόντων στον χώρο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, δεν θα γίνουν παρουσιάσεις, ενώ η εταιρική παρουσίαση θα αναρτηθεί στο website της Εταιρείας την ημέρα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
3. Δεν θα γίνει η καθιερωμένη δεξίωση μετά τη Γενική Συνέλευση.
4. Επισημαίνεται στους μετόχους ότι μπορούν να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση και μέσω αντιπροσώπου.
Στο website της Εταιρείας έχει αναρτηθεί εξουσιοδότηση για την συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση σύμφωνα με την οποία ο αντιπρόσωπος ψηφίζει, σύμφωνα με τις οδηγίες του μετόχου, αν υφίστανται.
5. Για τον περιορισμό του αριθμού των συμμετεχόντων, η Εταιρεία έχει καθορίσει συγκεκριμένα στελέχη της τα οποία οι μέτοχοι μπορούν να εξουσιοδοτήσουν να τους εκπροσωπήσουν και να ψηφίσουν για αυτούς στη Συνέλευση σύμφωνα με τις έγγραφες οδηγίες ψήφου που οι μέτοχοι θα δώσουν.
6. Στο website της Εταιρείας έχει αναρτηθεί ψηφοδέλτιο για εξ’ αποστάσεως ψηφοφορία με το οποίο μπορούν οι μέτοχοι να ψηφίσουν εκ των προτέρων επί των θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης.
7. Οι μέτοχοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες τις Γενικής Συνέλευσης και μέσω τηλεδιάσκεψης.
Η Εταιρεία, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Πολιτείας, προτρέπει τους μετόχους να κάνουν χρήση της δυνατότητας των εναλλακτικών τρόπων αντιπροσώπευσης, της ηλεκτρονικής αποστολής του ψηφοδελτίου καθώς και της συμμετοχής μέσω τηλεδιάσκεψης, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η καθημερινή λειτουργία της Εταιρείας και να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης των υπαλλήλων, των μετόχων, της διοίκησης, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας καθώς και του κοινού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης