Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευρωπαίος διαπραγματευτής Brexit, Michel Barnier - Είναι καλά στην υγεία του

tags :
Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευρωπαίος διαπραγματευτής Brexit, Michel Barnier - Είναι καλά στην υγεία του
Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος τόνισε ότι ακολουθεί όλες τις απαραίτητες οδηγίες
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ευρωπαίος διαπραγματευτής Brexit, Michel Barnier, όπως ανακοίνωσε σήμερα (19/3) ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.
Συγκεκριμένα, ο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε πως «θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρέθηκα θετικός στον COVID-19», για να προσθέσει ότι «είμαι καλά στην υγεία μου και σε καλή διάθεση».
«Ακολουώ όλες τις απαραίτητες οδηγίες, όπως και η ομάδα μου», πρόσθεσε ο κ. Barnier, υπογραμμίζοντας ότι «για όλους όσοι έχουν ήδη βρεθεί θετικοί, και για όλους εκείνους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε απομόνωση, θα το ξεπεράσουμε μαζί».

Image

Νωρίτερα εντός της εβδομάδας, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσαν την αναβολή των εμπορικών διαπραγματεύσεων, προκειμένου οι δύο πλευρές να επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Παρά το γεγονός ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson, δήλωσε ότι η μεταβατική περίοδος για το Brexit θα ολοκληρωθεί στα τέλη του έτους, δημοσίευμα της Telegraph ανέφερε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ζητήσει από την ΕΕ παράταση των διαπραγματεύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης