Ρωσία: Ο Putin προστατεύεται επί 24ώρου βάσεως από τον κορωνοϊό

Ρωσία: Ο Putin προστατεύεται επί 24ώρου βάσεως από τον κορωνοϊό
Οτιδήποτε χρειάζεται για την προστασία του Ρώσου πρόεδρου από τους ιούς και άλλες ασθένειες γίνεται επί 24ώρου βάσεως
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin προστατεύεται επί 24ώρου βάσεως από τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο, επισημαίνοντας ότι όλα τα μέλη του προσωπικού του Κρεμλίνου υποβάλλονται σε διαγνωστικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κρούσματα μεταξύ τους από τον κορωνοϊό.
«Οτιδήποτε χρειάζεται για την προστασία του Ρώσου πρόεδρου από τους ιούς και άλλες ασθένειες γίνεται επί εικοσιτετράωρου βάσεως», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitri Peskov, προσθέτοντας ότι «το πρόγραμμα εργασίας του προέδρου κοινοποιείται δημόσια και συνιστά την καλύτερη απόδειξη για την κατάσταση της υγείας του».
Ο Peskov πρόσφατα είχε αποφύγει να απαντήσει στο ερώτημα αν ο Putin έχει κάνει τέστ κορωνοϊού, λέγοντας ότι ο πρόεδρος έχει την απαιτούμενη υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα.
Ο Putin επρόκειτο να επισκεφθεί σήμερα την Κριμαία.
Οι δημοσιογράφοι που συνοδεύουν τον Ρώσο πρόεδρο είχαν υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν κάποιος είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, ενώ το Κρεμλίνο είχε προειδοποιήσει επίσης του δημοσιογράφους να μείνουν σπίτι τους αν νοιώθουν αδιαθεσία.
Ο Dmitri Peskov, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου δήλωσε σήμερα ότι ο ίδιος έχει κάνει το τέστ του κορωνοϊού, όπως και όλοι οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS