Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέες healthy, vegetarian γεύσεις από τη l’artigiano!

tags :
Νέες healthy, vegetarian γεύσεις από τη l’artigiano!
Τα ολόφρεσκα λαχανικά αποτελούν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των νέων λαχταριστών προτάσεων της l’artigiano
Η l’artigiano, παραμένοντας πιστή στο όραμά της για ποιοτικό φαγητό σε όλες τις περιστάσεις και απευθυνόμενη παράλληλα στους vegetarian φίλους του brand, εμπλουτίζει τον κατάλογό της με τη νέα πίτσα Verde και τη σαλάτα Natura, προσφέροντας ελαφριές, υγιεινές και κυρίως ακαταμάχητες γευστικές επιλογές!
Ειδικότερα, τα ολόφρεσκα λαχανικά αποτελούν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των νέων λαχταριστών προτάσεων της l’artigiano.
Η πίτσα Verde αναδεικνύει σε κάθε μπουκιά τη φρεσκάδα που «κρύβουν» τα ψητά λαχανικά της, όπως τα κολοκυθάκια, τα μανιτάρια και οι μελιτζάνες.
Προσδίδοντας «νότες δροσιάς», τα φρέσκα λαχανικά της πίτσας Verde φτάνουν από τον αγρό κατευθείαν στο πιάτο όσων αναζητούν κορυφαία γεύση, η οποία ολοκληρώνεται με βαλσάμικο glaze για απόλυτη νοστιμιά.
Παράλληλα, η δροσερή σαλάτα Natura έρχεται να «πρωταγωνιστήσει» στο μενού της l’artigiano και στις επιλογές του κοινού την περίοδο της άνοιξης ή ακόμα και της Σαρακοστής.
Οι πολύχρωμες πιπεριές, η ρόκα, το iceberg και τα φρέσκα, διαλεχτά και ζουμερά, ψητά λαχανικά, ταιριάζουν ιδανικά με τη vinaigrette μελιού-μουστάρδας δημιουργώντας έναν πλούσιο γευστικό συνδυασμό και την κατάλληλη επιλογή για όσους
προσέχουν τη διατροφή τους.
Με ποιοτικές πρώτες ύλες και κυρίως με αέρα δημιουργικότητας σε κάθε νέα γευστική πρόταση, η l’artigiano ανανεώνει τακτικά τον κατάλογό της καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες του κοινού που αποζητά γεύση και απόλαυση χωρίς ενοχές!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της l’artigiano και βγείτε χορτασμένοι!

Image

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης