Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Softex: Κανονικά συνεχίζουν να λειτουργούν τα εργοστάσια της εταιρείας

tags :
Softex: Κανονικά συνεχίζουν να λειτουργούν τα εργοστάσια της εταιρείας
Κανονικά συνεχίζουν να λειτουργούν τα εργοστάσια της Softex, δηλώνει η εταιρεία
Το καλύτερο δυνατό κάνει η εταιρεία Softex ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών.
Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού.
Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, "τα εργοστάσια της Softex εδώ στην Ελλάδα συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών σε είδη πρώτης ανάγκης.
Τόσο στους χώρους του εργοστασίου όσο και στα γραφεία, η εταιρεία τηρεί αυστηρά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19) και εφαρμόζει όλα τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου".
Στην ίδια ανακοίνωση η εταιρεία τονίζει: "είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν τη νέα πρόκληση με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ώστε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη.
Η προσπάθεια, όμως, για να είναι επιτυχής θα πρέπει να είναι και συλλογική. Γι' αυτό σας συνιστούμε να παραμείνετε ήρεμοι, να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν οριστεί για την είσοδό στα super market και να μην σας κυριεύει η ανησυχία για τυχόν ελλείψεις στα προϊόντα μας.
Στη Softex, το κύριο μέλημά μας είστε εσείς. Τηρείτε πιστά τις οδηγίες που δίνονται από τους αρμόδιους φορείς κι εμείς θα φροντίσουμε για εσάς και θα παραμείνουμε δίπλα σας σε όλες τις μικρές στιγμές της καθημερινότητάς σας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης