Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Forthnet: Απέσυρε το ενδιαφέρον της η Alter Ego - Οι τράπεζες αξιολογούν την πρόταση της Duet

tags :
Forthnet: Απέσυρε το ενδιαφέρον της η Alter Ego - Οι τράπεζες αξιολογούν την πρόταση της Duet
Forthnet: Απέσυρε το ενδιαφέρον της η Alter Ego
Σε διαδικασία αξιολόγησης της πρότασης που έχουν λάβει από την Duet Private Equity Limited, βρίσκονται οι πιστώτριες τράπεζες της Forthnet, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη, ενώ παράλληλα τονίζει πως η Alter Ego απέσυρε το ενδιαφερον της για εξαγορά της εταιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ανακοίνωση Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, και σε συνέχεια της από 13.03.2020 ανακοίνωσής της, η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία»)  ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε την 16.03.2020 από τις Δανείστριες Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής (εφεξής οι «Τράπεζες»), η One Digital Services S.A., θυγατρική του Ομίλου Alter Ego Mass Media, απέσυρε την πρόταση που είχε υποβάλει προς τις Τράπεζες για ενδεχόμενη συναλλαγή αναφορικά με τα ανοίγματά τους (exposures) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet Media A.E. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, οι Τράπεζες βρίσκονται σε διαδικασία αξιολόγησης της πρότασης που έχουν λάβει από την Duet Private Equity Limited.
Η παρούσα ανακοίνωση διενεργείται, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την υπό στοιχεία 5/204/2000 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύει, τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης