Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Data Communication: Απομακρυσμένα εργάζεται το 80% του ανθρώπινου δυναμικού

tags :
Data Communication: Απομακρυσμένα εργάζεται το 80% του ανθρώπινου δυναμικού
H Data Communication αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των καιρών εφάρμοσε ολοκληρωμένο σχέδιο έκτακτης δράσης
Ολοκληρωμένο σχέδιο έκτακτης δράσης εφάρμοσε η εταιρεία κλάδου πληροφορικής, Data Communication αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των καιρών και έχοντας ως πρώτιστο στόχο την ασφάλεια των εργαζόμενων, των συνεργατών και των πελατών της, αλλά και την κοινωνική ευθύνη για τον περιορισμό της διασποράς, όπως ανακοίνωσε.
Η σταδιακή εφαρμογή του σχεδίου, επιτρέπει στην εταιρεία πληροφορικής να τηρεί τη διπλή δέσμευσή της για ασφαλές περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους της και για συνεχή λειτουργία και υποστήριξη των πελατών της.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, από την πρώτη στιγμή δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες και λήφθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της ατομικής υγείας των εργαζομένων και τον καθαρισμό των χώρων.
Από χθες, 16/3, το 80% του ανθρώπινου δυναμικού της Data Communication εργάζεται απομακρυσμένα, ενώ στις εγκαταστάσεις της, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπάρχει πλέον μόνο το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας.
Σύμφωνα με την εταιρεία, δουλεύοντας από το σπίτι, με χρήση των πλέον προηγμένων τεχνολογιών τηλε-εργασίας, που επιτρέπουν τη σύνδεση με το τηλεφωνικό κέντρο και τις λοιπές εταιρικές υποδομές, αλλά και την αδιάλειπτη επικοινωνία των μελών των ομάδων, τα στελέχη της Data Communication μπορούν άμεσα να διαχειρίζονται όλα τα καθημερινά αιτήματα των πελατών και να δίνουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν.
Παράλληλα, οι προσωπικές συναντήσεις με πελάτες και συνεργάτες αντικαθίστανται από τηλε-διασκέψεις, μέσω των οποίων τα στελέχη της εταιρείας μπορούν να πραγματοποιούν εικονικές «επισκέψεις πελάτη».
Η Data Communication μέσω της ιστοσελίδας της προσφέρει πολλαπλά κανάλια υποστήριξης και εξυπηρέτησης σε 24Χ7 βάση, ώστε οι χρήστες των εφαρμογών της να βρίσκουν άμεσα απαντήσεις σε ερωτήματα, να λύνουν απορίες, αλλά και να ενημερώνονται από πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.
«Στην πρωτόγνωρη και δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε, και με την ευχή να επιστρέψουμε το ταχύτερο δυνατό στην ομαλή λειτουργία μας, η Data Communication παραμένει δίπλα στους εργαζόμενους, τους πελάτες και συνεργάτες της διαβεβαιώνοντας ότι, αν και οι συνθήκες εργασίας αλλάζουν, οι υπηρεσίες και η ποιότητα εξυπηρέτησης παραμένουν σταθερές» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης