Τελευταία Νέα
Πολιτική

Radev (Πρόεδρος Βουλγαρίας): Συνεχάρη τηλεφωνικά την νέα ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου για την ανάληψη των καθηκόντων της.

Radev (Πρόεδρος Βουλγαρίας): Συνεχάρη τηλεφωνικά την νέα ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου για την ανάληψη των καθηκόντων της.
Ο Βούλγαρος πρόεδρος Rumen Radev ευχαρίστησε την Ελλάδα για τους χειρισμούς της στον Έβρο
Την επιθυμία του για συνέχιση της άψογης συνεργασίας Βουλγαρίας-Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Rumen Radev κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Ελληνίδα ομόλογό του Κατερίνα Σακελλαροπούλου σήμερα 16 Μαρτίου.
Ο κ. Radev συνεχάρη την κ. Σακελλαροπούλου για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων και ευχαρίστησε για τους χειρισμούς της χώρας μας, ως προς την διαφύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων στον Έβρο.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας επισήμανε ότι οι σχέσεις των δύο χωρών είναι στρατηγικής σημασίας και ότι η μεταξύ τους συνεργασία αποσκοπεί στην σταθερότητα και ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή, καθώς οι σύγχρονες προκλήσεις και η μεταναστευτική πίεση απαιτούν κοινή προσπάθεια και αλληλεγγύη.
Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος Radev προσκάλεσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επισκεφθεί τη Βουλγαρία το συντομότερο δυνατόν.
Από την πλευρά της, η κυρία Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε για τις ευχές, τονίζοντας και τη δική της επιθυμία για συνέχιση της ήδη εξαιρετικής συνεργασίας, ενώ αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του ομολόγου της, αφού αντιμετωπισθεί η εξάπλωση της πανδημίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης