Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

MATRIX BROKERS: Σε πλήρη ανταπόκριση μέσω απομακρυσμένης Εργασίας

tags :
MATRIX BROKERS: Σε πλήρη ανταπόκριση μέσω απομακρυσμένης Εργασίας
Από σήμερα (16/3/2020), και για όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο, όλα τα στελέχη του Ομίλου MATRIX  εργάζονται απομακρυσμένα
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας του Ομίλου ΜATRIX Insurance & Reinsurance Brokers με τους πελάτες και τους συνεργάτες του, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις αγορές στις οποίες λειτουργεί με φυσική παρουσία (Λονδίνο, Λευκωσία, Κωνσταντινούπολη και Γιοχάνεσμπουργκ), η Διοίκηση και ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, Group CEO, ανακοινώνουν την πλήρη οργάνωση των μηχανογραφικών εφαρμογών  μέσω  απρόσκοπτης εργασία εξ αποστάσεως για το σύνολο του ανθρωπίνου δυναμικού του οργανισμού.
Αναλυτικά, η διαδικασία που δοκιμάστηκε επιτυχώς την περασμένη εβδομάδα, έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή. Από σήμερα (16.03.2020), και για όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο, όλα τα στελέχη του Ομίλου MATRIX  εργάζονται απομακρυσμένα και βεβαίως είναι σε θέση να ανταποκριθούν πλήρως και άψογα σε κάθε αίτημα, εξυπηρετώντας - όπως πάντα - ολοκληρωμένα και ταχύτατα, τόσο τους πελάτες, όσο και τους συνεργάτες τους.
«Ευχόμαστε να είναι για όλους μας όσο πιο ανώδυνη, αυτή η συγκυρία», τόνισε ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου «και στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να προτρέψω το σύνολο της ελληνικής και παγκόσμιας κοινωνίας να ακολουθήσει ευλαβικά τις οδηγίες των Αρχών, που στόχο έχουν να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τις λιγότερες απώλειες, αυτή την πρωτοφανή για την εποχή μας πανδημία».

antonpaper@yahoo.com
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης