Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο νοσοκομείο Καστοριάς κλιμάκιο του ΕΟΔΥ - Νοσηλεύονται ο γιος και η νύφη του 90χρονου που κατέληξε

Στο νοσοκομείο Καστοριάς κλιμάκιο του ΕΟΔΥ - Νοσηλεύονται ο γιος και η νύφη του 90χρονου που κατέληξε
Στην Καστοριά έχουν επιβεβαιωθεί 13 κρούσματα

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται το μεσημέρι του Σαββάτου 14/3 στο νοσοκομείο Καστοριάς, όπου και θα διεξαχθεί ευρεία σύσκεψη με τους γιατρούς και την διοίκηση του νοσοκομείου.
Στην Καστοριά έχουν επιβεβαιωθεί 13 κρούσματα, από τα οποία τα 7-8 είναι νοσηλευτές και γιατροί του νοσοκομείου, ενώ ξεπερνούν τα 40 τα άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου έχουν τεθεί σε καραντίνα, αν και κανείς τους δεν έχει εμφανίσει  συμπτώματα.
Στο μεταξύ, εδώ και δύο ημέρες σε μια συμβολική κίνηση ο πνευμονολόγος Ζήσης Τζηκαλάγιας άφησε για λίγο τα κοινοβουλευτικά καθήκοντα στην Βουλή και επανήλθε στο Πνευμονολογικό ιατρείο του νοσοκομείου εξετάζοντας ασθενείς και δίδοντας οδηγίες στους πάσχοντες.

Στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ο γιος και η νύφη του 90χρονου που κατέληξε

Σε σοβαρή μεν, άλλα σταθερή δε, κατάσταση νοσηλεύονται στο θάλαμο αρνητικής πίεσης ο γιος του 90χρονου που κατέληξε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, αλλά και η νύφη του, η οποία είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση.
Σημειώνεται ότι ο 90χρονος από την Δαμασκηνιά Βοΐου, που τελικά κατέληξε, νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τα κρούσματα του κορωνοϊού.
Αρχικά είχε απευθυνθεί αρχικά στο Κέντρο υγείας Τσοτιλίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Καστοριάς στο ΤΕΠ.
Έγινε η εισαγωγή του στην Παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, όμως μετά την επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ,  του έγιναν εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στο κορωνοϊό και έτσι, μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Στο μεταξύ,  ένας 78χρονος επίσης από την Δαμασκηνιά Βοΐου που νοσηλευόταν από τις 8 Μαρτίου στην Παθολογική κλινική του Μαμάτσειου με συμπτώματα πνευμονίας,  ομολόγησε κάποια στιγμή στους γιατρούς ότι έχουν συνευρεθεί με τον 90 χρόνο και έτσι τους έγιναν εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στο κορωνοϊό.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης