Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Coca-Cola 3E: Εξ' αποστάσεως εργασία και meetings μέσω διαδικτύου

tags :
Coca-Cola 3E: Εξ' αποστάσεως εργασία και meetings μέσω διαδικτύου
Μέτρα πρόληψης και προφύλαξης σε κάθε βήμα της εφοδιαστικής αλυσίδας σε μια συντονισμένη προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού, λαμβάνει η Coca Cola
Με βασική προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων της και των συνεργατών της καθώς και την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της δραστηριότητάς της, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, λαμβάνει κάθε προληπτικό μέτρο για να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι της εργάζονται σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον, συμβάλλοντας με υπευθυνότητα στη συντονισμένη προσπάθεια της κοινωνίας μας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο, όλοι οι εργαζόμενοι γραφείου της εταιρείας θα εργάζονται από το σπίτι για την επόμενη περίοδο ενώ για τις ευπαθείς ομάδες το μέτρο αυτό ήταν ήδη υποχρεωτικό.
Επιπλέον, ενημερώνοντας τους συνεργάτες της η εταιρεία έχει μεταφέρει όλες τις συναντήσεις της στο διαδικτυακό περιβάλλον, αξιοποιώντας την διαθέσιμη τεχνολογία.
Παράλληλα ακολουθούνται ειδικά πρωτόκολλά και μέτρα πρόληψης και ασφάλειας στις παραγωγικές μονάδες και στη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Σε μήνυμα του προς όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Παπαχρήστου τόνισε: «Αυτές τις στιγμές, κορυφαία μας προτεραιότητα παραμένει η υγεία όλων των ανθρώπων μας σε Ελλάδα και Κύπρο και η συμβολή στη συντονισμένη προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του ιού.
Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για τους ανθρώπους μας για να αισθάνονται ότι η εταιρεία βρίσκεται πίσω τους και τους παρέχει ασφάλεια κάθε λεπτό, σε κάθε κατάσταση.
Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσαρμόσουμε τα μέτρα μας στις τρέχουσες εξελίξεις.
Παραμένουμε αισιόδοξοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας, να εξασφαλίσουμε την προστασία των ανθρώπων μας, την ομαλή λειτουργία μας και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης