Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Elite καινοτομεί: Νέες φρυγανιές με κριθάρι, χαρούπι ή προζύμι

tags :
Η Elite καινοτομεί: Νέες φρυγανιές με κριθάρι, χαρούπι ή προζύμι
Οι νέες φρυγανιές είναι ζυμωμένες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χανίων
Η Elite εδώ και 50 χρόνια δημιουργεί με φροντίδα και αγάπη, ό,τι πιο νόστιμο και θρεπτικό για την ελληνική οικογένεια.
Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και στις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών, αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα σύμφωνα με τις αξίες της Μεσογειακής Διατροφής.
Με αυτή τη «συνταγή» επιτυχίας δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα σειρά Elite Φρυγανιές με Κριθάρι, Χαρούπι ή Προζύμι ζυμωμένες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χανίων.
Φτιαγμένες με απλές και αυθεντικές πρώτες ύλες, με μακρά διατροφική παράδοση, όπως το χαρούπι, το κριθάρι και το προζύμι και με την προσθήκη εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου Χανίων, αποτελούν μια ισορροπημένη διατροφική επιλογή, με ξεχωριστή γεύση και αίσθηση και με την αξεπέραστη ποιότητα που μόνο η Elite μπορεί να προσφέρει για την καθημερινή διατροφή.
Οι νέες φρυγανιές Elite «γίνονται αυτό που ζητάει η στιγμή» καθώς συνοδεύουν όλα τα γεύματα της ημέρας, γίνονται ένα εξαιρετικά απολαυστικό σνακ συνδυασμένες με επιπλέον γευστικά υλικά, ή καταναλώνονται ακόμη και σκέτες.
Παραμένοντας πιστή στις αξίες που την ανέδειξαν ως κορυφαία μάρκα φρυγανιάς στην Ελλάδα, η Elite συνεχίζει να πρωτοπορεί, με γευστικές προτάσεις που ενθουσιάζουν.

Elbisco A.E.

Η Elbisco A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Elite, Αλλατίνη, Κρίς Κρίς, Βοσινάκη και Forma. Για την Elbisco Α.Ε. η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης