Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επιπλέον έκπτωση παρέχει στους πελάτες της η Megas Yeeros

tags :
Επιπλέον έκπτωση παρέχει στους πελάτες της η Megas Yeeros
Στην παροχή επιπλέον έκπτωσης στους πελάτες της προχωρά η εταιρεία Megas Yeeros
Στην παροχή επιπλέον έκπτωσης στους πελάτες της προχωρά η εταιρεία Megas Yeeros.
Στην κίνηση αυτή προχωρά η Megas Yeeros συναισθανόμενη την περίοδο που διανύουμε λόγω της έξαρσης του COVID - 19 και καθώς κύριο μέλημα της είναι η απρόσκοπτη στήριξη των πελατών της.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε επιπλέον έκπτωση της τάξεως του 10% - πέραν των συμφωνηθέντων εκπτώσεων που ήδη λαμβάνουν οι πελάτες της - σε όλα τα προϊόντα Megas Yeeros & Mega Meatless.
Σημειώνεται ότι η έκπτωση θα έχει ισχύ από την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020.
Παράλληλα η εταιρεία θα δημιουργήσει μέσω του Εμπορικού Τμήματος και Marketing ειδικές ενέργειες έτσι ώστε να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες εν μέσω της παρούσης κατάστασης.
Με αφορμή την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας με Αρ. Πρωτ. Δ1α/Γ.Π.οικ 16393 και θέμα «Μέτρα Προστασίας της Δημόσιας Υγείας μέσω πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού COVID-19 σε χώρους εργασίας, η Μegas Yeeros ενημερώνει, μεταξύ άλλων, ότι διαχρονικά, κύρια προτεραιότητά της υπήρξε η υγεία και η ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού, των συνεργατών και των εμπορευμάτων της.
Στην κεντρική μονάδα παραγωγής ακολουθούνται τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής.
Έτσι, διασφαλίζεται πως όλα τα στάδια παραγωγής εξελίσσονται σε ένα καθαρό περιβάλλον που πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων.
Ομοίως, το προσωπικό και τα εμπορεύματα της εταιρείας είναι προστατευμένα από την έκθεση σε ασθένειες στους χώρους παραγωγής. Επιπροσθέτως έχουν ενεργοποιηθεί επιπλέον πρωτόκολλα ασφαλείας στη μονάδα λειτουργίας για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κατάστασης σε ό,τι αφορά τον ιό.
Έτσι, έχει διασφαλιστεί πως η λειτουργία της εταιρείας πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης