Τελευταία Νέα
Speculator

Τα μυστήρια με τα… φέσια της Αυγής και την εικοσιτετράωρη απεργία

tags :
Τα μυστήρια με τα… φέσια της Αυγής και την εικοσιτετράωρη απεργία
Τελικά πόσα χρωστά στο προσωπικό της η Αυγή, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ;
Τελικά πόσα χρωστά στο προσωπικό της η Αυγή, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ;
Αυτό παραμένει ένα άλυτο μυστήριο για ένα μέσο ενημέρωσης που βρίσκεται σε κρίση και σήμερα οι εργαζόμενοί του πραγματοποιούν 24ωρη απεργία ζητώντας το αυτονόητο δηλαδή την καταβολή των δεδουλευμένων. Κατά τους εργαζόμενους η εφημερίδα οφείλει δυόμιση μισθούς από τα… τρέχοντα γιατί υπάρχουν και οφειλές παλιότερων ετών που υποτίθεται ότι έχει συμφωνηθεί να τα πάρει ο κάθε εργαζόμενος (οι οφειλές είναι περισσότερες για όσους έχουν περισσότερα χρόνια) όταν θα αποχωρήσει ή συνταξιοδοτηθεί.
Η πρακτική αυτή ίσως δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο δηλαδή να μαζεύονται οφειλές που θα πληρωθούν κάποια στιγμή στο μέλλον και πραγματικά αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και ένα προσέγγιση της εργατικής νομοθεσίας.
Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνο αυτό καθώς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ χθες πληροφορήθηκε από το Γενικό Γραμματέα αλλά και Πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ κ. Σταύρο Καπάκο ότι μαθαίνει πως οι οφειλές δεν είναι δυόμιση μισθοί αλλά ένας. Μάλιστα ο συνδικαλιστής, κομματικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ακόμα παραπέρα ζητώντας να γίνει συνάντηση με τη διοίκηση (η οποία άλλαξε στις 27 Φεβρουαρίου) για να μαθευτεί η αλήθεια για το πόσα χρωστά η εφημερίδα στο προσωπικό της..
Δηλαδή ο συνδικαλιστής δεν πίστεψε τους εργαζόμενους τους οποίους εκπροσωπεί στο ΔΣ του σωματείου του αλλά ήθελε σώνει και καλά να ακουστεί η φωνή της διοίκησης η οποία πλέον στην ΑΥΓΗ αποτελείται από δώδεκα μέλη που μετέχουν στο ΔΣ και συγκεκριμένα από τους
ΚΟΥΓΕΑ ΕΛΕΝΗ - Μέλος
ΑΡΑΝΙΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - Μέλος
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Μέλος
ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Αντιπρόεδρος
ΤΖΟΥΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Μέλος
ΤΣΕΚΕΡΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ - Μέλος
ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - Μέλος
ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Διευθύνων Σύμβουλος
ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΣ - Μέλος
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Πρόεδρος
ΚΟΒΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Μέλος
ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ - Μέλος
Ήταν μια ύστατη προσπάθεια ώστε να αποτραπεί η απεργία που εκθέτει το ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος περιμένει υποτίθεται την κρατική χρηματοδότηση για να πληρώσει η εφημερίδα ιδιοκτησίας του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης