Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόρεια Μακεδονία: Κλείνουν για δύο εβδομάδες όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια λόγω κορωνοϊού

Βόρεια Μακεδονία: Κλείνουν για δύο εβδομάδες όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια λόγω κορωνοϊού
Η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας αποφάσισε, εκτός των άλλων, την απαγόρευση για δύο εβδομάδες των δημόσιων συναθροίσεων
Η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας αποφάσισε σήμερα το κλείσιμο για δύο εβδομάδες όλων των νηπιαγωγείων, σχολείων και πανεπιστημίων της χώρας, ως προληπτικό μέτρο αποτροπής της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.
Επίσης, η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε την απαγόρευση για δύο εβδομάδες των δημόσιων συναθροίσεων σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους και την αναβολή όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων με συμμετοχή άνω των 1.000 ατόμων.
Ακόμη η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας αποφάσισε όλες οι αθλητικές διοργανώσεις στη χώρα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών για διάστημα 30 ημερών.
Τέλος, σύμφωνα με την ίδια απόφαση της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας απαγορεύονται όλες οι οργανωμένες εκδρομές προς χώρες υψηλού και μεσαίου κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού.
Στη Βόρεια Μακεδονία έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής επτά κρούσματα του κορωνοϊού.
Οι τέσσερις από τους επτά πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό είχαν ταξιδέψει το προηγούμενο διάστημα στη βόρεια Ιταλία,ενώ άλλοι τρεις είναι συγγενείς τους, με τους οποίους είχαν έρθει σε επαφή, κατά την επιστροφή τους στη χώρα.
Οι ασθενείς νοσηλεύονται σε νοσοκομείο των Σκοπίων με ήπια συμπτώματα.

ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης