Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Βελόπουλου στη Βυρώνεια Σερρών: Μόνη λύση να γίνουν κέντρα σε ακατοίκητα νησιά

Επίσκεψη Βελόπουλου στη Βυρώνεια Σερρών: Μόνη λύση να γίνουν κέντρα σε ακατοίκητα νησιά
"H κυβέρνηση ακολουθεί λάθος τακτική στο θέμα αυτό", τόνισε ο Κυρ. Βελόπουλος
«Η κυβέρνηση ακολουθεί λάθος τακτική στο θέμα αυτό  και οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή», τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την επίσκεψή του στη Βυρώνεια Σερρών, συνοδευόμενος από Βουλευτές του κόμματος.
Ο κ. Βελόπουλος έγινε δεκτός από πλήθος κόσμου που τον περίμενε έξω από το στρατόπεδο του Καλέργη, συνομίλησε μαζί τους, άκουσε τα παράπονά τους και τις έντονες διαμαρτυρίες τους για τη δημιουργία ενός χώρου κράτησης 1.500 λαθρομεταναστών κοντά σε ένα χωριό 400 κατοίκων , όπως οι ίδιοι επισήμαναν.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Βελόπουλος επανέλαβε πως  «η κυβέρνηση ακολουθεί λάθος τακτική στο θέμα αυτό , και οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή» και πρόσθεσε πως «η μόνη λύση για το λαθρομεταναστευτικό,αντί να διασπείρει η κυβέρνηση κέντρα σε όλη τη χώρα, να τα κατασκευάσει σε ακατοίκητα νησιά».
Σε ερώτηση για την έκρυθμη κατάσταση στον Έβρο ,ο κ. Βελόπουλος ανέφερε πως «αυτό που γίνεται στον Έβρο, δεν είναι μόνο ένας υβριδικός πόλεμος σε βάρος της Ελλάδας, αλλά ένα τεστ κοπώσεως των Ελληνικών δυνάμεων από τους Τούρκους.
Πρέπει να δώσουμε την προσοχή μας στο Αιγαίο και κυρίως στα νησιά του Καστελορίζου».
Τέλος, επεσήμανε πως το λαθρομεταναστευτικό είναι ένα εθνικό θέμα και πως θα στηρίξει τις προσπάθειες της Ελληνικής κυβέρνησης , αρκεί να κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης