Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οpinion poll: Υπέρ χειρισμών Μητσοτάκη στον Έβρο το 90% - Μπροστά η ΝΔ με 38,8%

Οpinion poll: Υπέρ χειρισμών Μητσοτάκη στον Έβρο το 90% - Μπροστά η ΝΔ με 38,8%
Tο 90% των πολιτών πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση αντέδρασαν σωστά απέναντι στον εκβιασμό Erdogan
Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης, με ποσοστό που φτάνει το 90%, επιδοκιμάζει την πολιτική της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό, όπως δείχνει έρευνα που διεξήγαγε η Opinion Poll για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο ΘΕΜΑ», η οποία κυκλοφορεί την Κυριακή 8/3.
Ειδικότερα, το 90% των πολιτών πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση αντέδρασαν σωστά απέναντι στον εκβιασμό Erdogan και το 9% διαφωνεί.
Ακόμη, το 81% των πολιτών συμφωνεί με την σκλήρυνση της γραμμής που ακολουθεί η κυβέρνηση στο Μεταναστευτικό, ενώ ποσοστό 18% διαφωνεί.
Ακόμη, το 62% των πολιτών δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο με τη στάση που κράτησε στα γεγονότα στον Έβρο ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντίθετα, το 29% ότι είναι.
Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, το 38,8% των πολιτών δηλώνει ότι θα ψήφιζε τη Ν.Δ. αν την ερχόμενη Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές, έναντι ποσοστού 20,8% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, 4,5% που θα ψήφιζε το ΚΙΝΑΛ, 5% που δηλώνει προτίμηση στο ΚΚΕ.
Επιπλέον, το 4,5% των πολιτών δηλώνει ότι θα ψήφισε Ελληνική Λύση και το 2,7%  ότι θα ψήφιζε ΜέΡΑ25.
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης