Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Apple ζητά από τους υπαλλήλους της στη Silicon Valley να εργαστούν από το σπίτι

Η Apple ζητά από τους υπαλλήλους της στη Silicon Valley να εργαστούν από το σπίτι
Η Apple έχει ζητήσει και από τους εργαζόμενούς της στο Seattle να δουλέψουν κατ’ οίκον.
Την Παρασκευή (6/3), η Apple Inc ζήτησε από τους υπαλλήλους της που εργάζονται στη Silicon Valley να εργαστούν από το σπίτι -ει δυνατόν-, ως ένα μέτρο «προφύλαξης» απέναντι στον κορωνοϊό, όπως επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπός της στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Οι αρχές στην κομητεία Santa Clara, όπου βρίσκεται το Apple Park των 12.000 ατόμων, είχαν ζητήσει νωρίτερα από τις μεγάλες εταιρείες της περιοχής να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να επιλέξουν την κατ’ οίκον εργασία ή να βρουν άλλες λύσεις για να μην υπάρχουν στενές επαφές.
Όπως επισημαίνεται σχετικώς από αξιωματούχους στον χώρο της υγείας, μέχρι σήμερα (6/3) έχουν υπάρξει 20 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού.
Εν προκειμένω αξίζει να επισημανθεί πως η Apple έχει ζητήσει και από τους εργαζόμενους στην περιοχή του Seattle να εργάζονται από το σπίτι.
Από την άλλη, στην California, τα γραφεία της εταιρείας παραμένουν ανοιχτά.
Η Apple τον περασμένο μήνα δήλωσε ότι η εξάπλωση του ιού στην Κίνα θα προκαλέσει απώλεια εσόδων για το α’ τρίμηνο του έτους, ενώ θα υπάρξει και έλλειψη σε iPhone.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης