Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Η Τουρκία ενορχηστρώνει το χάος στον Έβρο - Μοιράζουν περούκες, χειρίζονται drones και μαρκάρουν τους μετανάστες

Η Τουρκία ενορχηστρώνει το χάος στον Έβρο - Μοιράζουν περούκες, χειρίζονται drones και μαρκάρουν τους μετανάστες
Σύμφωνα με μαρτυρίες, νεαροί άνδρες φοράνε περούκες ώστε να φαίνεται πως όσοι πλησιάζουν τα σύνορα δεν είναι άντρες αλλά είναι γυναίκες
Αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθώς αποδεικνύεται ο τρόπος με τον οποίο η Τουρκία σκηνοθετεί το χάος που επικρατεί στα σύνορα του Έβρου, από τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/2/2020) οπότε και ο Erdogan άρχισε να προωθεί μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Ειδικότερα, ο ελληνικός στρατός εντόπισε περούκες στην όχθη του ποταμού Έβρου, στην περιοχή των Φερών.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, τις φοράνε νεαροί άνδρες, ώστε να φαίνεται πως όσοι πλησιάζουν τα σύνορα δεν είναι άντρες, αλλά είναι γυναίκες και κατά προτίμηση με παιδιά.


Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες των ελληνικών δυνάμεων που βρίσκονται στα σύνορα, στην περιοχή του Σουφλίου διαπιστώθηκε ότι το τουρκικό κράτος μαρκάρει όσους στέλνει για να μπορεί να τους παρακολουθεί.
 


Επίσης σε άλλη φωτογραφία φαίνονται άνδρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής να προετοιμάζουν το drone για απογείωση δίπλα στο τουρκικό φυλάκιο Παζαρ Κουλε.
Με τη χρήση του drone η στρατοχωροφυλακή καθοδηγεί τις ρίψεις καπνογόνο και δακρυγόνων από πολυβομβιδοβόλο να στο ελληνικό έδαφος.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης