Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Η υποκρισία της ΕΕ με ψίχουλα 700 εκατ θα αντιμετωπιστεί το λαθρομεταναστευτικό;

tags :
Η υποκρισία της ΕΕ με ψίχουλα 700 εκατ θα αντιμετωπιστεί το λαθρομεταναστευτικό;
Προφανώς αυτό δεν ονομάζεται ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αλλά ευρωπαϊκή υποκρισία.
Η ΕΕ θα προσφέρει 700 εκατ στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση.
Προφανώς αυτό δεν ονομάζεται ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αλλά ευρωπαϊκή υποκρισία.
Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει επιλογές.
Μετά τις ατυχέστατες στρατηγικές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπου η κυβέρνηση ήταν 100% λάθος, ξέσπασε η υπόθεση Έβρος όπου η Τουρκία σκόπιμα διοχετεύει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα για να προκαλέσει προβλήματα στην χώρα.
Η αντίδραση της Ελλάδος, το κλείσιμο των συνόρων και η ισχυρή παρουσία στρατού και συνολικά των ενόπλων δυνάμεων ήταν η ορθή επιλογή.
Για την Ελλάδα πλέον άπαξ και η Τουρκία προκαλεί δεν υπάρχουν επιλογές.
Κλείσιμο συνόρων και απέλαση.
Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να δεχθεί υποχωρήσεις στο θέμα, άμεσα όσοι συλλαμβάνονται και έχουν εισέλθει στην ελληνική επικράτεια παράνομα να συλλαμβάνονται και με συνοπτικές διαδικασίες οι αρχές να τους απελάσουν.
Η Τουρκία έχει σχέδιο.
Προσπαθεί χρησιμοποιώντας τους σύριους, τους πρόσφυγες κάθε λογής να ασκήσει πίεση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Η πολιτική των ανοικτών συνόρων που υιοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρα και αποδεδειγμένα καταστροφική για την Ελλάδα.
Η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ που κυβέρνησε την Ελλάδα επί 4 χρόνια ήταν επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα.
Οι Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις ΜΚΟ οι οποίες ζουν παρασιτικά και εκμεταλλεύονται τους μετανάστες σε συνεργασία με διάφορους διεθνείς φορείς συντηρούν μια σαθρή κατάσταση εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.
Να σημειωθεί ότι ακόμη και μέσα στην ΝΔ επειδή στο παρελθόν η Χρυσή Αυγή μονοπωλούσε το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είχαν σχεδόν στοιχηθεί με την αντεθνική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ.
Στον Δήμο Αθηναίων έχουν συμβεί σημεία και τέρατα ειδικά στο παρελθόν αλλά και εσχάτως ο νέος δήμαρχος Μπακογιάννης έχει ταχθεί υπέρ της αλληλεγγύης στους μετανάστες.
Όμως ο Μητσοτάκης στον Έβρο τήρησε άλλη στάση και το ερώτημα είναι οι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι ή ή λαθρομετανάστες πρέπει να εκδιωχθούν από την Ελλάδα;
Η ΝΔ ως κυβέρνηση τώρα στον Έβρο κρατάει μια ορθή στρατηγική, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο υπέπεσε σε απίστευτα λάθη και προχειρότητες.
Ο Έβρος αντισταθμίζει τα λάθη στο Ανατολικό Αιγαίο;
Εάν η κυβέρνηση της ΝΔ έχει αποφασίσει να επιλύσει το πρόβλημα και όλα αυτά στον Έβρο δεν είναι τίποτε άλλο από ένα show των τούρκων…. οι λύσεις είναι απτές και απλές.
Συγκέντρωση των μεταναστών και επιστροφή στις χώρες προέλευσης τους.
Η Ελλάδα ούτε θα μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών, ούτε θα καταστεί κέντρο διερχομένων.
Η Τουρκία επιδεικνύει στάση ανήθικη, προσβλητική, απάνθρωπη γιατί χρησιμοποιεί τους λαθρομετανάστες για να πιέσει την Ελλάδα.
Όπως στέλνουν οι τούρκοι στην Ελλάδα λαθρομετανάστες έτσι και η Ελλάδα να επιστρέψει τους λαθρομετανάστες πίσω στην Τουρκία.
Ας βγουν τότε οι τούρκοι στρατιώτες να τους εμποδίσουν για να αποδειχθεί το δόλιο σχέδιο των τούρκων…
“Πρόσφυγες” που έρχονται από απόσταση... 1.400 χιλιομέτρων!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης