Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού

tags :
Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού
Στη σύσκεψη αποτιμήθηκε η κατάσταση και αξιολογήθηκαν οι αρχικές επιπτώσεις του προβλήματος στην ελληνική οικονομία
Οι επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην ελληνική οικονομία, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών.
Στη σύσκεψη συμμετείχε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης, ολ υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Τσακίρης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Άκη Σκέρτσου, της Γενικής Γραμματέως Συντονισμού Οικονομικών και Αναπτυξιακών Πολιτικών κας Βίκυς Λοΐζου και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος, με αντικείμενο το πρόβλημα του κορονοϊού.
Στη σύσκεψη αποτιμήθηκε η κατάσταση, αξιολογήθηκαν οι αρχικές επιπτώσεις του προβλήματος στην ελληνική οικονομία, συζητήθηκαν εναλλακτικές μελλοντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή του, στο πλαίσιο συντονισμού ενεργειών και με τους Ευρωπαίους εταίρους, και αποφασίστηκε η διενέργεια τακτικών συναντήσεων με τη συμμετοχή και του Υπουργείου Υγείας.

Απαιτείται νηφαλιότητα, εγρήγορση και υπευθυνότητα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης