Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δικηγορικός Σύλλογος: Να ληφθούν μέτρα για την πρόληψη του κορωνοϊού στα δικαστήρια Αθηνών

Δικηγορικός Σύλλογος: Να ληφθούν μέτρα για την πρόληψη του κορωνοϊού στα δικαστήρια Αθηνών
Ο ΔΣΑ ζητεί να πραγματοποιηθεί αμελλητί απολύμανση στους χώρους των δικαστηρίων και να τοποθετηθούν αντισηπτικά στις γραμματείες, τις δικαστικές αίθουσες και τις τουαλέτες
Τη λήψη μέτρων για τον κορωνοϊό στους χώρους των δικαστηρίων της Αθήνας ζητά με επιστολή του προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ).
Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα και τον υπουργό Υγείας Βασίλειο Κικίλια ζητεί να ληφθούν τα αναγκαία προληπτικά και προστατευτικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού στα δικαστήρια της πρωτεύουσας.
Συγκεκριμένα, ζητεί να πραγματοποιηθεί αμελλητί απολύμανση στους χώρους των δικαστηρίων, να τοποθετηθούν αντισηπτικά στις γραμματείες, τις δικαστικές αίθουσες και τις τουαλέτες και να ληφθεί κάθε άλλο μέτρο που ήθελε κριθεί ενδεδειγμένο από τις υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργείου Υγείας.
Ο κ. Βερβεσός υπογραμμίζει ότι τα μέτρα αυτά είναι απαραίτητα καθώς στους χώρους των δικαστηρίων των Αθηνών, ιδίως δε της πρώην Σχολής Ευελπίδων, εισέρχονται καθημερινά χιλιάδες πολιτών, δικηγόρων, δικαστών και δικαστικών γραμματέων, είναι αναγκαίο να ληφθούν άμεσα, κατάλληλα προληπτικά και προστατευτικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.
Σημειώνεται ότι ο ΔΣΑ, λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού, έχει ήδη προμηθευτεί και τοποθετήσει αντισηπτικά στις αίθουσες του Συλλόγου στα δικαστήρια προς χρήση από τους δικηγόρους και υπαλλήλους του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης