Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Endeavor δείχνει το δρόμο σε επενδύσεις και ανάπτυξη για την Ελλάδα στο 5ο Delphi Economic Forum

tags :
H Endeavor δείχνει το δρόμο σε επενδύσεις και ανάπτυξη για την Ελλάδα στο 5ο Delphi Economic Forum
H Endeavor δείχνει το δρόμο σε επενδύσεις και ανάπτυξη για την Ελλάδα

Με 18 διεθνούς φήμης ομιλητές, από 5 χώρες, η Endeavor ανακοίνωσε τους ομιλητές και τα πάνελ που συντονίζει ως Σύμβουλος Προγράμματος στους Δελφούς.
Με στόχο να αναδείξει τις διεθνείς προοπτικές που διαμορφώνονται για τις επενδύσεις και έχοντας προσκαλέσει σε αυτήν την κατεύθυνση κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η Endeavor υποστηρίζει και συντονίζει τρεις πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, στους Δελφούς.
Ανάμεσα στους ομιλητές, βρίσκονται Έλληνες που ηγούνται των επενδύσεων σε κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, σε μερικά από τα μεγαλύτερα funds, καθώς και Έλληνες που έχουν ιδρύσει κάποιες από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, στον κόσμο.
Πιο αναλυτικά, η Endeavor υποστηρίζει το πάνελ “The Investors Talk”, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 12:10. Στο συγκεκριμένο πάνελ οι Έλληνες επενδυτές διεθνούς επιπέδου, Δημήτριος Αθανασόπουλος (AxiaGroup), Χριστίνα Κωσταρίδη Crosby (Astir Capital Advisors), Νίκος Καλλιαγκόπουλος  (Prime Ventures), Νίκος Μπονάτσος (General Catalyst) και Ανδρέας Σταυρόπουλος (Threshold Ventures), θα μοιραστούν τις απόψεις και τις ιδέες τους πάνω στις επόμενες επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, πώς μπορεί να επαναπροσδιοριστεί η εικόνα της χώρας στην παγκόσμια αγορά και πώς μπορούμε να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις. Το πάνελ θα συντονίσει ο Μάρκος Βερέμης (Upstream).
Επίσης, στο πάνελ “Big Tech in Greece driving FDI”, που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 18:15,  εκπρόσωποι κορυφαίων τεχνολογικών εταιρειών παγκοσμίως, θα μιλήσουν για το πώς οι άμεσες ξένες επενδύσεις μπορούν να οδηγήσουν στον μετασχηματισμό της χώρας και πώς μπορούμε να ενθαρρύνουμε μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες να ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Ομιλητές στο συγκεκριμένο πάνελ είναι οι Γιώργος Κουτσογιαννόπουλος (Ansys), Κώστας Μάλλιος (Applied Materials), Στέλιος Παπαδόπουλος (Biogen), Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος (VMware), Michael Rager (Deutsche Telekom Capital Partners) και Naveen Rao (Intel), ενώ το πάνελ θα συντονίσει ο Ανδρέας Σταυρόπουλος (DFJ Capital).
Τέλος, το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 15:30 η παράλληλη εκδήλωση με τίτλο “Endeavor Scale-ups Debate: Based in Greece or abroad?” έχει ως στόχο να φέρει στο ίδιο τραπέζι κάποιους από τους πιο επιτυχημένους ιδρυτές ταχέως αναπτυσσόμενων εταιρειών, προκειμένου να αναδείξουν τις διαφορετικές ευκαιρίες που δημιουργούνται αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Θα συνομιλήσουν οι: Κίμων Αγγελίδης (Vivante Health), Αλέξανδρος Αργυρός (Moonfare), Steven Galanis (Cameo), Θάνος Γεραμάνης (Blueground), Γιάννης Τσιώρης (Instashop) και Αιμίλιος Χαλαμανδάρης (Innoetics).
Τη συζήτηση θα συντονίσουν ο Νίκος Μπονάτσος (General Catalyst) και ο Παναγιώτης Καραμπίνης (Endeavor Greece).
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα: https://endeavor.org.gr/endeavor-at-delphi-economic-forum/

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης