Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ο 9ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά με Μέγα Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική

tags :
Ο 9ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά με Μέγα Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική
Η ERGO, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το σύνολο των αγώνων δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, μέσα από την παροχή των ασφαλιστικών υπηρεσιών της
O 9ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου 2020, με Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική, για τέταρτη συνεχή χρονιά.
Αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό αγώνα της χώρας, μετά το Μαραθώνιο και φέτος αναμένεται να υποδεχθεί σχεδόν 25.000 δρομείς, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.
Η ERGO, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το σύνολο των αγώνων δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, μέσα από την παροχή των ασφαλιστικών υπηρεσιών της.
Προστατεύει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ τους παρέχει και έμπρακτη υποστήριξη, ενθαρρύνοντάς τους σε όλη τη διαδρομή, με την Επίσημη Ομάδα των Εμψυχωτών της.
Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, η οποία σε αυτήν τη διοργάνωση θα είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, καθώς συμμετέχουν πάνω από 450 εργαζόμενοι και συνεργάτες της Εταιρείας.
Στη συνέντευξη τύπου για τον 9 ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο του Δημαρχείου της πόλης, παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στο πάνελ των ομιλητών οΔήμαρχος κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ.
Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος, ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης, καθώς και η δρομέας Αναστασία Καρακατσάνη.
Όλοι οι ομιλητές στις τοποθετήσεις τους τόνισαν ότι ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας έχει γίνει πλέον θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, σηματοδοτώντας την έναρξη της Άνοιξης, αλλά και αναδεικνύοντας την Αθήνα ως έναν από τους πιο δημοφιλείς αθλητικούς, πολιτιστικούς και τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.
Ο κ. Στάθης Τσαούσης επεσήμανε: “Όραμα και δέσμευσή μας είναι να είμαστε η ασφαλιστική εταιρεία, που στηρίζει κάθε έργο με αξία και ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα σπουδαίο έργο.
Ένα έργο που στηρίζεται στη σύμπραξη, στην άψογη συνεργασία και στον συντονισμό πολλών φορέων τόσο του Δημοσίου όσο και του Ιδιωτικού τομέα.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο αγώνας αποκτά σταθερά κάθε χρόνο ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο, αποτελώντας τον δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό αγώνα της χώρας, μια γιορτή του αθλητισμού, μια γιορτή της πόλης και νιώθουμε ιδιαίτερη
τιμή που συμβάλουμε στη διοργάνωσή του ως Μέγας Χορηγός.”

Φωτογραφία: Από αριστερά, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, ο κ. Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Κώστας Παναγόπουλος, Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και η κα Αναστασία Καρακατσάνη, αθλήτρια/ δρομέας.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης