Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Μύλοι Δάκου συμμετέχει στο «ταξίδι αιώνων» του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου

tags :
Η Μύλοι Δάκου συμμετέχει στο «ταξίδι αιώνων» του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου
Η βιομηχανία Μύλοι Δάκου για 3η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου,
Η βιομηχανία Μύλοι Δάκου για 3η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου, μέσω του οποίου αποτυπώνεται η διαδρομή αιώνων του πιο πολύτιμου αγαθού σε κάθε σπίτι, του ψωμιού, με σκοπό την προαγωγή των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων και προγραμμάτων του.
Ειδικότερα, το  Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου που εδρεύει στον Βαρνάβα Αττικής δίνει την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να γνωρίσουν μέσα από βιωματικές δράσεις τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού από το αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο, με την δημιουργία αρτοσκευασμάτων μέσω Workshops, εκπαιδευτικών εργαστηρίων και θεματικών εκθέσεων.
Τα ποιοτικά άλευρα της βιομηχανίας Μύλοι Δάκου αποτελούν την ιδανική πρώτη ύλη παρασκευής ψωμιού και ζυμαρικών και για αυτό «πρωταγωνιστούν» στις ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες που υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου φιλοξενεί 3000 διαφορετικά εκθέματα από όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς επίσης και από σαράντα χώρες του εξωτερικού.
Μέσα από κεντημένα σχέδια, μέσω αναπαραστάσεων της καλλιέργειας της γης, του κύκλου του ψωμιού, αλλά και της επαφής με αγροτικά εργαλεία, η Μύλοι Δάκου συμμετέχει στο ξεχωριστό ταξίδι στην ελληνική και παγκόσμια παράδοση που προσφέρει το μουσείο.
Η βιομηχανία Μύλοι Δάκου, που εδώ και τέσσερις γενιές προσφέρει άριστης ποιότητας άλευρα σε επαγγελματίες και νοικοκυριά, συνδέοντας το όνομά της με τη χρήση εκλεκτών πρώτων υλών, συνδράμει σημαντικά σε ξεχωριστές πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να φέρουν σε επαφή το κοινό με πολύτιμες αξίες και στοιχεία της ελληνικής παράδοσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης