Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον πρωθυπουργό ο Μουτζούρης

Κουμουτσάκος: Να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον πρωθυπουργό ο Μουτζούρης
Ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου έχει γίνει μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ζητά από τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρη ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, Γ. Κουμουτσάκος.
«Να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον πρωθυπουργό, προκειμένου να δείξει ότι κατανοεί τη δική του αρνητική συνεισφορά, γιατί έχει γίνει μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης» είπε ο κ.Κουμουτσάκος.
«Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή στα συνοριακά νησιά της χώρας να υπάρχουν τοπικοί άρχοντες με τη συμπεριφορά του κ. Μουτζούρη.
Ο κ. Μουτζούρης πρέπει να κατανοήσει ότι και η συγκυρία είναι τόσο δύσκολη, αλλά και το γεγονός ότι είναι περιφερειάρχης σε συνοριακή περιοχή της χώρας επιβάλλουν μια στοιχειώδη σοβαρότητα» υπογράμμισε ο κ.Κουμουτσάκος, κατηγορώντας τον «για συνεχή καλλιέργεια έντασης και δηλητηριασμού της κοινωνίας».
Ο κ.Κουμουτσάκος άσκησε κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «φέρει μαζί του τις αμαρτίες ενός βεβαρημένου παρελθόντος».
«Παραλάβαμε ένα σύστημα σε διάλυση και πάνω σε αυτό ήρθε η πολιτική της Τουρκίας και κορύφωσε τις ροές μεταξύ Ιουλίου- Οκτωβρίου.
Πήραμε υπερχειλισμένα κέντρα στη Μόρια, σε απάνθρωπες ήδη καταστάσεις, πήραμε μηδενικές επιστροφές στην Τουρκία, πήραμε ένα υπουργείο διαλυμένο, πήραμε μια κουλτούρα μηδενικών επιστροφών και 75 χιλιάδες εκκρεμότητες σε αιτήσεις ασύλου», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης