Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΕΛΑΣ υπάρχει για την ασφάλεια της κοινωνίας, όχι για να διασύρεται από τον Μητσοτάκη

Ραγκούσης (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΕΛΑΣ υπάρχει για την ασφάλεια της κοινωνίας, όχι για να διασύρεται από τον Μητσοτάκη
Μοναδικός ηθικός πολιτικός αυτουργός για τις απαράδεκτες επιθέσεις κατά των αστυνομικών ο Μητσοτάκης αναφέρει ο κ.Ραγκούσης
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγορεί ότι φέρει ακέραια ευθύνη για τα όσα εκτυλίχθηκαν τα τελευταία 24ωρα σε Μυτιλήνη και Χίο εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης.
«Η Ελληνική Αστυνομία υπάρχει για να παρέχει ασφάλεια στην ελληνική κοινωνία και όχι για να περιφέρεται χωρίς επιχειρησιακό σχεδιασμό και να διασύρεται ανά την Ελλάδα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Μοναδικός ηθικός πολιτικός αυτουργός για τις απαράδεκτες επιθέσεις που δέχτηκαν αστυνομικοί στα ξενοδοχεία που διέμεναν στα νησιά, είναι ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά.
Οι κατ’ εξακολούθηση αποτυχημένες και απαράδεκτες πολιτικές του στο προσφυγικό είναι αυτές που έχουν εξοργίσει τους κατοίκους των νησιών τούτες τις μέρες.
Πρέπει άμεσα να αποσυρθούν οι επιπρόσθετες δυνάμεις της ΕΛΑΣ από τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και σε καμία περίπτωση να μην αντικατασταθούν με άλλες» υποστηρίζει ο κ.Ραγκούσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης