Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο κορωνοϊός επηρεάζει τον τζίρο της Microsoft - Μειώνει τις εκτιμήσεις για το επόμενο τρίμηνο

tags :
Ο κορωνοϊός επηρεάζει τον τζίρο της Microsoft - Μειώνει τις εκτιμήσεις για το επόμενο τρίμηνο
Οι εταιρίες Windows και Surface της Microsoft που παρέχουν προγράμματα software και hardware, δεν θα πιάσουν τις εκτιμώμενες πωλήσεις ύψους, 10,75 δισεκ. έως 11,15 δισεκ. δολαρίων, λόγω κορωνοϊού
Πλήγμα δέχονται οι πωλήσεις της Microsoft, καθώς η εταιρία αναθεώρησε σήμερα 26 Φεβρουαρίου, επί τα χείρω τις προβλέψεις των πωλήσεών της για το επόμενο τρίμηνο, παραδεχόμενη αδυναμία να πιάσει το στόχο των 11 δισεκ. δολαρίων περίπου, λόγω κορωνοϊού.
Όπως ανακοίνωσε ο τεχνολογικός κολοσσός, δεν θα επιτύχει τις εκτιμώμενες πωλήσεις για το επόμενο τρίμηνο στις επιχειρήσεις Windows και Surface.
Οι Windows και Surface ανήκουν στο τομέα των επιχειρήσεων «Προσωπικών Υπολογιστών» της Microsoft, παρέχοντας έσοδα από την παραχώρηση άδειας χρήσης του software των Windows και  hardware η Surface στους κατασκευαστές υπολογιστών.
Οι εταιρίες είναι αδύνατο να επιτύχουν τα προβλεπόμενα κέρδη που κυμαίνονται από 10,75 δισεκατομμύρια έως 11,15 δισεκατομμύρια δολάρια, λόγω του κλεισίματος των επιχειρήσεων στην Κίνα, όπως δήλωσε η Microsoft.
Οι προβλέψεις ωστόσο για άλλα τμήματα των δραστηριοτήτων της Microsoft παραμένουν αμετάβλητες.
Υπενθυμίζεται ότι η μετοχή της Microsoft σημείωσε πτώση στη σημερινή συνεδρίαση περίπου 2%, στα 167 δολάρια περίπου ανά μετοχή.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης