Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Προειδοποιεί η Nomura: Εάν δεν αντιδράσει άμεσα ανοδικά η Wall Street έρχεται νέα πτώση 15% - Χάος και στα διεθνή χρηματιστήρια

tags :
Προειδοποιεί η Nomura: Εάν δεν αντιδράσει άμεσα ανοδικά η Wall Street έρχεται νέα πτώση 15% - Χάος και στα διεθνή χρηματιστήρια
Τα τρέχοντα επίπεδα είναι πολύ κρίσιμα τεχνικά στην Wall Street που δεν πρέπει να διασπαστούν καθοδικά αναφέρει η Nomura
Προειδοποιεί ο ιαπωνικός οίκος Nomura, εάν δεν αντιδράσει άμεσα η Wall Street έρχεται νέα πτώση στις μετοχές έως -15% ενώ θα υπάρξει χάος και στα διεθνή χρηματιστήρια.
Για τον δείκτη βαρόμετρο S&P 500 η πτώση -15% αντιστοιχεί στις 2.700 μονάδες από 3.140 μονάδες που βρίσκεται.
Τα τρέχοντα επίπεδα είναι πολύ κρίσιμα τεχνικά στην Wall Street που δεν πρέπει να διασπαστούν καθοδικά.
Εάν αυτό συμβεί είναι ξεκάθαρο ότι οι ρευστοποιήσεις θα ενταθούν στις ΗΠΑ και διεθνώς.
Η Nomura προβλέπει ότι οι αμερικανικές μετοχές θα πρέπει να αντιδράσουν ανοδικά ώστε να μετριάσουν τις απώλειες των τελευταίων ημερών αλλά προειδοποιεί ότι εάν η διόρθωση συνεχιστεί τότε τα CTAs θα ενεργοποιηθούν και η Wall Street θα υποχωρήσει έως 15% χαμηλότερα.
Το βασικό σενάριο της Nomura είναι ότι τα χειρότερα θα αποτραπούν ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το εάν διασπαστούν κρίσιμα τεχνικά σημεία στήριξης.
Ενώ όλοι αναγνωρίζουν τις υπερβολές των αγορών στις μετοχές και στα ομόλογα και την FED έτοιμη να δράσει εάν χρειαστεί.
Οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων σημειώνουν ιστορικά χαμηλά ενώ ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Scholz δήλωσε ότι σκοπεύουν να αναστείλουν προσωρινά το χρέος στους τοπικούς δήμους και κρατίδια καθώς η γερμανική οικονομία επιβραδύνεται.
Όπως αναφέρθηκε τις τελευταίες ημέρες, το υποθετικό μοντέλο επανεξισορρόπησης προϋποθέτει πωλήσεις 70 δισεκ. δολαρίων στον δείκτη S & P.
Αυτή η πώληση συνεχίζει να εκτελείται παθητικά στην αγορά τις τελευταίες μέρες.
Ταυτόχρονα υπάρχουν και 190 δισεκ. Asset Manager καθαρά  long στα συμβόλαια.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/image003%20%281%29.jpg?itok=bMfvbAOk

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης